REGISTRACIJA I KATEGORIZACIJA PRIVATNOG SMEŠTAJA SVEGA 10 EVRA: Povoljnosti za ugostitelje u Baru

B.Dabić

27. 05. 2021. u 16:11

VLASNICI privatnog smeštaja u barskoj opštini za registraciju i kategorizaciju treba da plate svega 10 evra. Simbolična cena je u okviru akcije koju su u maju pokrenuli Turistčka organizacija Bar u saradnji sa Opštinom

РЕГИСТРАЦИЈА И КАТЕГОРИЗАЦИЈА ПРИВАТНОГ СМЕШТАЈА СВЕГА 10 ЕВРА: Повољности за угоститеље у Бару

Foto: B. Dabić

- Turisti koji se odluče da provedu odmor u Baru, uprkos pandemiji koronavirusa, zaslužuju zaštitu i sigurnost. Ove godine je posebno važno uzvratiti im poverenje i pokazati se kao odgovoran domaćin. Osim toga, registrovan i kategorisan smeštaj se ceni više nego ikada, jer uliva osećaj sigurnosti. Iz tog razloga, registrovani izdavaoci smeštaja stiču značajnu konkurentsku prednost. Samo registrovan smeštaj je bezbedan, a zaštićen gost je samo onaj koji je prijavljen, navode iz TO Bar.

Kako je interesovanje za odmor u prirodi i ruralnim područjima u porastu, Turistička organizacija Bar posebno apeluje na sve one koji se na teritoriji opštine bave seoskim turizmom, da registracijom delatnosti steknu status sigurnog smeštaja, ali i omoguće sebi besplatnu promociju. 

- Registracija smeštaja i prijava boravka gostiju je zakonom obavezna. U suprotnom, izdavaoci smeštaja plaćaju kazne i gube kredibilitet. Smeštaj se registruje u Sekretarijatu za privredu Opštine Bar - kazali su iz TO Bar.

REGISTRACIJOM DO BESPLATNE PROMOCIJE

Registrovani smeštaj se nalazi u bazi podataka TO Bar, koja ima zadatak da ga promoviše. Promocija podrazumeva prezentaciju smeštaja preko reklamnog materijala, brošura, društvenih mreža i web sajta TO Bar. Novi sajt, koji će biti uskoro pušten u rad, omogućiće i atraktivnije vidove promocije, kada je reč o digitalnom marketingu.

Ovo je posebno važno za početnike kojima je promocija na svim emitivnim tržištima neophodna. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba