МАЛА ЛАНА (8) СА ЗВЕЗДАРЕ ИМА САМО 15 КГ: Пронађена неухрађена и закржљала, не говори, хране је као бебу

Новости онлајн

29. 03. 2023. у 22:46

ЦЕЛА Србија, али и регион били су шокирани открићем да је отац Урош Пашајлић годинама држао у заточеништву ћерку Лану (8) и то у условима који нису били адекватни ни за животиње, а камоли младо људско биће

МАЛА ЛАНА (8) СА ЗВЕЗДАРЕ ИМА САМО 15 КГ: Пронађена неухрађена и закржљала, не говори, хране је као бебу

Фото: Новости/МУП

Дете је пронађено буквално у последњем моменту, неухрањено и закржљало. Експресно, отац злостављач је ухапшен, док је ћеркица Лана у тешком стању одвезена у болницу. 

- Лана не говори, престрављена је и затворена, потпуно неухрањена, има око 15 килограма. Заостала је у развоју, хране је као бебу, на неку сонду и инфузију, организам јој се тек навикава на храну - каже добро упућен извор за медије.

Отац злотвор дете није дете изводио напоље нити је мала Лана икада била код лекара. 

- Следи јој мукотрпан и дуготрајан рад са лекарима и психолозима, јер је практично прескочила целу једну етапу у развоју - каже извор из болнице у којој се брину о несрећној девојчици.

Подсећамо, оца злостављивача открила је полицији Урошева љубавница, Ивана Л. која је сломљеног носа дошла у полицију да пријави насиље. Згранутом полицајцу тада је открила да њен љубавник у изнајмљеном стану годинама крије ћерку.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: ВОДЕНИ ТОПОВИ И СУЗАВАЦ -  Погледајте сукобе у Лиону на протестима против реформе пензионог система

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (2)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима