SRBIN OSTAO BEZ NAGRADE! Stef Kari najbolji, Nikola Jokić na četvrtom mestu

Tanjug

26. 04. 2024. u 13:03

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari dobio je nagradu "Džeri Vest" koja se dodeljuje za najboljeg igrača NBA lige u prelomnim trenucima mečeva (klač - "Clutch Time") u regularnom toku sezone.

СРБИН ОСТАО БЕЗ НАГРАДЕ! Стеф Кари најбољи, Никола Јокић на четвртом месту

Tanjug/AP

U NBA ligi se "Clutch Time" ili vreme odluke definiše kao poslednjih pet minuta poslednje četvrtine ili produžetka kad je utakmica unutar pet poena razlike za neku od ekipa.

Kako je saopštila NBA liga, Kari je pobedio sa ukupno 298 poena, a iza sebe je ostavio Demara Derozana (Čikago) (272), Šeja Gildžis-Aleksandera (Oklahoma) (160) i Nikolu Jokića (Denver) (85).

Kari je u regularnom toku sezone, u trenucima koji se definišu kao "Clutch Time", postigao 189 poena, Demar Derozan 182, dok je Šej Gildžis-Aleksander ubacio 112 poena.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini