GROZOTA NA ADI CIGANLIJI: Pogledajte šta su građani zatekli jutros u 6.45 h (FOTO)

Novosti online

01. 05. 2021. u 18:11

PRAZNIK rada - 1. maj Beograđani, tradicionalno, koriste kako bi uživali u prirodi gradskih izletišta.

ГРОЗОТА НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Погледајте шта су грађани затекли јутрос у 6.45 х (ФОТО)

Foto: D. S.

Neki odu do Avale, Lida, Košutnjaka, a neki do Ade Ciganlije. Prostor kod savskog jezera obično pruža priliku da se Beograđani bave mnogim sportovima, raspale roštilj, šetaju, a ako ih posluži vreme neki najhrabriji i zaplivaju, iako sezona kupanja nije počela. Porani se i uživa u smehu i zabavi do kasnih večernjih sati.

I ove godine je bilo onih koji su odlučili da za prvomajski uranak porane, kako i dolikuje, ali ih je dolazak na Adu, jutros u 06.45 časova, neprijatno iznenadio. Jezero je prekriveno smećem, ostacima koji trule, a iz vode se širi, najblaže rečeno - neprijatan miris.

Ostaje nada da će nadležni iz JKP “Ada Ciganlija” da se potrude i da će savsko jezero uskoro da izgleda kako bi trebalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

milovan

01.05.2021. 23:27

Hajde Beogradjani pokazite licnim primerom kako hocete cist Beograd i reke. Pa vi ste to i zaprljali i pobacali. Ili bi vi da vam netko iz unutrasnjosti dodje ocistiti.??

Miloš

03.05.2021. 09:08

ЈКП не служе да чисте иза бахатих грађана него да одржавају,санирају и унапређују јавни простор,бахате неодговорне треба жестоко казнити за пример другима.Да ли је нормално да радници чистоће троше сате и сате само на чишћење и сакупљање смећа зато што неодговорни и бахати то раде из дана у дан без одговарајуће казне?!