KOLAPS U BEOGRADU: Ulica kralja Milana i dalje zatvorena, vozila mile u centru grada, u Bulevaru despota Stefana otežan saobraćaj zbog udesa

Novosti online

25. 02. 2021. u 17:55

КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Улица краља Милана и даље затворена, возила миле у центру града, у Булевару деспота Стефана отежан саобраћај због удеса

Foto: Printskrin/Naksi kamere

NEMA kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima.

Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama. U utorak je kod Beograđanke pukla vodovodna cev, kvar je tokom dana saniran, ali su zbog asfaltiranja dela Ulice kralja Milana trolejbusi i autobusi preusmereni.

- Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom. Idu Nemanjinom ulicom, preko Trga Nikole Pašića, a trolejbus 29 saobraća samo do Slavije - kažu iz GSP-a.

Kako mediji nezvanično saznaju, saobraćaj bi trebalo večeras da bude pušten u Ulici kralja Milana.

Veći zastoji ovog popodneva beleže se na Trgu Nikole Pašića, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Doma Narodne skupštine u smeru ka Lionu gde vozila doslovno mile.

Saobraćajni čepovi se stvaraju i na mosnim prelazima, posebno na mostu Gazela u smeru ka Novom Beogradu i na Brankovom mostu u pravcu grada.

Zbog saobraćajne nezgode u Bulevaru despota Stefana oko 16.10 sati, na ovom delu puta trenutno se stvaraju velike kolone vozila u oba smera.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)