SREĐUJU 15 ZGRADA: Raspisan javni tender za izvođenje kompletnih građevinskih radova na objektima uprave Grada Beograda

G. NOVAKOVIĆ

21. 11. 2020. u 13:30

SEKRETARIJAT za opšte poslove Grada Beograda objavio je tender za izvođenje radova na objektima Gradske uprave.

СРЕЂУЈУ 15 ЗГРАДА: Расписан јавни тендер за извођење комплетних грађевинских радова на објектима управе Града Београда

Foto Tanjug

Reč je o poslovima na spoljašnjim delovima fasada i unutar zgrada, a sredstva izdvojena za ovu namenu iznose 18 miliona dinara, sa uračunatim PDV.

Spisak objekata za sređivanje broji 15 zgrada Gradske uprave, na opštinama Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula, Voždovac i Novi Beograd. Konkretno, kako su nam rekli iz Sekretarijata, reč je o sledećim adresama: Dragoslava Jovanovića 2, Trg Nikole Pašića 6, Ulici 27. marta 43-45, Tiršova 1 i 3, Mekenzijeva 31, Kraljice Marije 1, Kosovska 17, Dr Agostina Neta 1, Bulevar oslobođenja 122, Vojvođanska 111, Trg republike 3, Draže Pavlovića, Jurija Gagarina 221 i Ulica Vele Nigrinove 16. Prema rečima nadležnih, na svim ovim objektima ukazane su potrebe za različitim građevinskim intervencijama.

- Javna nabavka oblikovana je po partijama, odnosno na unutrašnjim i spoljnim radovima na objektima koje koristi Gradska uprava Beograda - rekli su nam u Sekretarijatu za opšte poslove.

- Biće izvođeni radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, hidroizolaterski, zidarski, keramički, podnopolagački, molersko-farbarski, demontažno-montažni radovi.

ROK ZA PRIJAVU 2. DECEMBAR

GRAĐEVINSKE firme koje su zainteresovane za izvođenje radova na zgradama gradske uprave imaju rok do 2. decembra u 10 časova da dostave svoje ponude. One će biti otvarane istog dana od 10.30, u kancelariji broj 414 u Ulici kraljice Marije 1. Predstavnici privrednih subjekata, koji će prisustvovati otvaranju ponuda, moraju da prilože pisano ovlašćenje za učešće u postupku.

Kada se govori o spoljašnjim radovima, tu će majstori bii angažovani na krovnim površinama, limarskim, molersko-farbarskim poslovima.

Naručilac posla, u ovom slučaju Grad Beograd, kako napominju u Sekretarijatu, zadržava pravo da, u slučaju potrebe, izvrši izmenu specifikacije objekata u pogledu lokacija, a u okviru ukupno ugovorene vrednosti. Ugovori po partijama javne nabavke biće zaključeni na period od godinu dana, odnosno do utroška planiranih sredstava.

- Nije reč o jednom poslu, već praktično veći broj pojedinačnih poslova na održavanju objekata u ugovornom periodu - pojašnjavaju nadležni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a