ZBOG RADOVA NA NOVOM BEOGRADU: Šest linija javnog prevoza menja trasu do 13. decembra

S. V.

19. 11. 2020. u 06:50

TOKOM izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Jurija Gagarina, Antifašističke borbe i Marka Hristića u Novom Beogradu, od danas do 13. decembra biće izmenjen rad pojedinih linija javnog prevoza.

ЗБОГ РАДОВА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Шест линија јавног превоза мења трасу до 13. децембра

Foto. "Novosti"

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz, u obe faze radova, tramvajski saobraćaj će funkcionisati nesmetano, dok će autobuske linije voziti izmenjenom trasom.

Vozila na liniji 85 u smeru ka Borči saobraćaće sledećom trasom: Most na Adi, Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene armije, Đorđa Stanojevića i dalje redovno, a u smeru ka Banovom brdu redovno.

Autobusi na liniji 89 u smeru ka Bloku 72 kretaće se putanjom: Most na Adi, Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovno, a u smeru ka Vidikovcu redovno.

Vozila na liniji 94 u smeru ka Resniku redovno, a u smeru ka Bloku 45: Most na Adi, Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovno.

Linije 95, E1 i E6 u smeru ka Borči - Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Milentija Popovića i dalje redovno, a u smeru ka Bloku 45 - Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri