REZERVISANO ZA SANKE: Grad doneo odluku o zatvaranju saobraćajnica u slučaju snežnih padavina

M. S.

30. 10. 2020. u 09:44

IAKO snega u prestonici nema ni na vidiku, a po trenutnim prognozama meteorologa, neće ga još biti, gradske službe već su spremile odluke koje važe u zimskim uslovima.

РЕЗЕРВИСАНО ЗА САНКЕ: Град донео одлуку о затварању саобраћајница у случају снежних падавина

Foto P. Milošević

Ukoliko snežnog pokrivača bude u dovoljnoj količini, beogradski mališani dobiće na nekoliko opština ulice samo za sankanje.

U skladu sa rešenjem kojim se utvrđuje poseban režim saobraćaja u periodu od 1. novembra do 1. aprila sledeće godine, za vreme trajanja snežnog pokrivača obustavlja se saobraćaj za vozila hitnih službi, vozila policije, hitne pomoći, vatrogasna vozila, vozila za hitne intervencije, na Voždovacu u Ulici Katarine Ivanović, od Ignjata Joba do Rastka Petrovića, Grčića Milenka, od Ljube Čupe do Ozrenske.

Zvezdarski mališani imaće na raspolaganju Ulicu Milana Milićevića, od Vojvode Savatija do Dimitrija Tucovića. Za čarolije na snegu u Zemunu je rezervisana cela Sinđelićeva ulica, dok će Palilulci imati Maljensku, od Jure Keroševića do Uralske, kao i Danila Ilića, od Čiče Romanijskog do Pribojske.

Rakovičani će moći da uživaju na snegu, ako ga bude, u Stanka Paunovića Veljka, od Bogdana Žerajića do Borske ulice. Senjačka, od Perside Milenković do Vojislava Vučkovića, kao i Fabrisova, od Zvečanske do Dobropoljske.

U centru grada biće zatvorena Reljina ulica, od Kraljice Natalije do Prizrenske, na Čukarici Ulica Vladimira Čopića, od Zdravka Jovanovića do Milana Delića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista