DEDA MRAZOVI, VILENJACI I VELIKI KONCERT NA TRGU: Manifestacija "Beogradska zima" počinje u ponedeljak i putuje po gradu

S.V.

06. 12. 2023. u 16:00

U OKVIRU manifestacije "Beogradska zima" koju organizuje Dečji kulturni centar Beograda, u ponedeljak od 11.30 časova u centru grada biće održani novogodišnji karneval i dečji koncert.

ДЕДА МРАЗОВИ, ВИЛЕЊАЦИ И ВЕЛИКИ КОНЦЕРТ НА ТРГУ: Манифестација Београдска зима почиње у понедељак и путује по граду

DKCB/S. Nešković

Kako je saopšteno iz DKCB, praznična muzičko - scenska zabava za decu i njihove porodice, u kojoj će učestvovati deca iz PU "Dečji dani", Deda Mrazovi, vilenjaci, artisti na štulama i žongleri počeće od Ulice kneza Mihaila kod Delijske česme. Na Trgu republike, u podne počinje program u kom učestvuju Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Ivana Peters i Peđolino sa horom DKCB i horom "Čarolija".

Narednog dana, novogodišnji dečji karavan kreće na put po beogradskim naseljima van centralne gradske zone i stiže u Obrenovac, Sopot, Mladenovac, Čukaricu (Umka), Zvezdaru (Mali Mokri Lug), Barajevo, Palilulu (Kotež) i Voždovac. U ovim

U ovim delovima grada koncerti i pozorišne predstave za decu održavaće se od 11. do 15. decembra, kao i 18, 20, 21. i 22. decembra. Pored poznatih pevača, na koncertima će učestvovati lokalni školski dečji horovi okupljeni u projektu pod nazivom "Beograd peva". Nakon koncerta, publika će imati priliku da uživa u pozorišnim predstavama za decu koje će realizovati Pozorište lutaka "Pinokio".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)