PAKETIĆI U OSAM BEOGRADSKIH OPŠTINA: Gradske samouprave tradicionalno će obradovati mališane novogodišnjim i božićnim poklonima

A. Z. K.

03. 12. 2023. u 07:15

PRESTONIČKE opštine će, tradicionalno, tokom predstojećih praznika obradovati mališane novogodišnjim i božićnim paketićima.

ПАКЕТИЋИ У ОСАМ БЕОГРАДСКИХ ОПШТИНА: Градске самоуправе традиционално ће обрадовати малишане новогодишњим и божићним поклонима

Foto: TO Veliko Gradište

U osam prestonički opština roditelji će tokom ovog meseca moći da prijave svoju decu kako bi dobili poklone.

Opština Vračar organizovaće prijavljivanje za besplatne poklone od 4. do 14. decembra u zgradi opštine. Roditelji će biti u prilici da prijave decu i preuzmu vaučere od 10 do 18 časova na šalteru.

- Želimo da uvećamo radost tokom praznika pa ćemo i ove godine tradicionalno obradovati najmlađe stanovnike sa naše opštine - saopštili su u GO Vračar. - Paketići su namenjeni deci koja su rođena od 1. januara 2017. godine i imaju prebivalište oni ili roditelj na teritoriji naše opštine. Na samom vaučeru biće naznačen termin održavanja predstave i preuzimanja paketića. Pokloni će moći da se preuzmu samo sa vaučerom.

Roditelji najmlađih Mladenovčana mogu da prijave svoju decu za dobijanje novogodišnjih poklona do 8. decembra. Deca koja pohađaju predškolske ustanove i niže razrede osnovnih škola prijavljuju se u sklopu ovih ustanova. Roditelji mališana, koji su rođeni do 22. novembra ove godine ili ne pohađaju vrtić, mogu se prijaviti na pultu u holu zgrade opštine Mladenovac, radnim danima od 8.00 do 15.00 časova i subotom od 10.00 do 14.00 časova.

Surčin i Voždovac

PRIJAVLjIVANjE Surčinskih mališana za dobijanje poklona traje do 15. decembra. Roditelji prijave šalju poštom, a na sajtu su navedeni svi detalji i neophodna dokumentacija. Prijavljivanje u opštini Voždovac trajalo je do 10. novembra, a poklone će dobiti deca rođena od 2012. do kraja 2023. godine.

Najmlađi Čukaričani poklone će dobiti za Božić,a opština je pripremila slatke pakete za decu koja imaju jednu do sedam godina. Deci će božićne darove uručiti Božić Bata u periodu od 2. do 6. januara u velikoj sali KC "Čukarica" u sklopu manifestacije "U susret Božiću". Prijave za ddobijanje poklona mogu se podneti do 8. decembra. Podela vaučera za dobijanje poklona biće organizovana u periodu od 20. do 25. decembra.

U zgradi opštine Savski venac otvoren je šalter na kom roditelji mogu preuzeti vaučere do 15. decembra. Ova prestonička opština za najmlađe je pripremila igračke, koje su prilagođene za decu do 12 godina. Prvog dana sledeće godine biće organizovana manifestacija "Park otvorenog srca" kada će deca dobiti svoje poklone. Do 15. decembra otvorene su i prijave u opštini Novi Beograd, a pokloni će biti dodeljeni deci koja imaju do 12 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)