LETO NA ZAKINTOSU I KRFU: Opština Obrenovac nagradila najbolje đake i studente

B.B.

09. 07. 2023. u 17:18

NAJBOLjI studenti i učenici završnih razreda srednjih škola iz Obrenovca će i ove godine otići na letovanje o trošku opštine, a sve u okviru projekta "Matursko leto".

ЛЕТО НА ЗАКИНТОСУ И КРФУ: Општина Обреновац наградила најбоље ђаке и студенте

Foto: Opština Obrenovac

 Put Zakintosa i Krfa uputiće se 130 najboljih maturanata i akademaca, koji su aplicirali za studentske nagrade, a ove godine ih nisu dobili. Prva grupa će 10. jula otputovati na Zakintos, a druga grupa 21. avgusta na Krf.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević istakao je da je realizacijom ovog projekta Gradska opština Obrenovac nagradila najbolje studente i maturante za postignute rezultate tokom prethodnih godina školovanja.

- Sa predstavnicima agencije dogovorili smo svakodnevne izlete za naše mlade, a sve to o trošku Gradske opštine Obrenovac - rekao je Miloš Stanojević, predsednik opštine. - Ovim pokazujemo da vodimo računa o mladim ljudima, nagrađujemo ih i tokom cele godine kontinuirano sprovodimo najrazličitije programe namenjene mladima, kao što su kursevi stranih jezika, IT kursevi, letnje i zimske radionice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!