PROMENE POJEDINIH LINIJA GSP-A: U Ulici Veljka Vlahovića u Lazarevcu radovi do 25. aprila

T.N.

06. 04. 2023. u 17:49

ZBOG planiranih radova na redovnom održavanju u Ulici Veljka Vlahovića u Lazarevcu od raskrsnice sa Ulicom Janka Stajčića do raskrsnice sa Ulicom Obrada Radivojevića, doći će do promena u radu pojedinih linija javnog gradskog prevoza, saopštili su u Sekretarijatu za javni prevoz.

ПРОМЕНЕ ПОЈЕДИНИХ ЛИНИЈА ГСП-А: У Улици Вељка Влаховића у Лазаревцу радови до 25. априла

Beoinfo

Radovi će se izvoditi bez saobraćaja od danas do 25. aprila, a za vreme trajanja radova vozila sa linije 120 će saobraćati izmenjenom trasom.

Kako su rekli u ovom Sekretarijatu, planirani radovi će se izvoditi u dve faza, a tokom trajanja prve faze doći će do potpunog zatvaranja dela puta od raskrsnice sa Ulicom Janka Stajčića do raskrsnice sa Ulicom Branislava Nišića. Takođe, tokom trajanja faze dva neće biti omogućeno vozilima da saobraćaju od raskrsnice sa Ulicom Branislava Nušića do raskrsnice sa Ulicom Obrada Radivojevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu