ČUBURAC U "NOVOM RUHU": Sređivanje parka na Vračaru biće završeno do kraja aprila

B.B.

26. 02. 2023. u 20:29

ČUBURSKI park dobiće "novo ruho" do kraja aprila. Radnici JKP "Zelenila" od polovine novembra vredno rade, kako bi sređivanje ove "oaze" na Vračaru završili na vreme.

ЧУБУРАЦ У НОВОМ РУХУ: Сређивање парка на Врачару биће завршено до краја априла

Foto:Opština Vračar


Predsednik opštine Vračar, akademik prof. dr Milan A. Nedeljković, obišao je radove kao bi se na terenu uverio da li sve tide po planu.
- U toku je prva faza, koja obuhvata radove na dva igrališta, na površini od 4.220 kvadratnih metara - rekao je Nedeljković. - Park će biti opremljen najsavremenijim mobilijarom za decu do 12 godina, sa posebnom pažnjom i brigom prema mališanima sa poremećajem u razvoju. U drugoj fazi biće posađeno 3.020 kvadratnih metara nove travne podloge, sa savremenim mobilijarom i klupama. Očekujemo da će naši Vračarci biti zadovoljni novim izgledom Čuburca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)