U OBRENOVCU GRADE 100 KILOMETARA KANALIZACIJE: Radovi širom prigradske opštine

S.V.

02. 02. 2023. u 20:08

NA TERITORIJI Obrenovca planirana je izgradnja 100 kilometara nove kanalizacione mreže. U Breštanskoj ulici u naselju Urovci, završavaju se radovi na kućnim priključcima za odvođenje otpadnih tečnosti. Prema rečima direktora obrenovačkog "Vodovoda i kanalizacije", posao je veoma zahtevan i podrazumeva izlazak inženjera u svaku ulicu, te zato traje dugo i moli sugrađane za strpljenje.

У ОБРЕНОВЦУ ГРАДЕ 100 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИЈЕ: Радови широм приградске општине

GO OBRENOVAC

- Naši građani imaju dosta problema u svakodnevnom funkcionisanju zbog ovih radova, posebno tamo gde su ulice uske, pa delovi na kojima su bili radovi ostanu neasfaltirani neko vreme - kaže Matić. - Međutim, procedura je takva da treba sačekati malo pre samog presvlačenja, kako asfalt ne bi popucao.

Ovim projektom, planirana je izgradnja kanalizacije u mesnim zajednicama Zvečka, Urovci, Krtinska, jednom delu naselja Gaj, kao i industrijske zone. Takođe, radi se i na projektovanju nastavka mreže u Zvečkoj, od nadvožnjaka do Ratara, delu Mislođina, te u celom Bariču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura