SAJAM OBRAZOVANJA ZA SREDNJOŠKOLCE: Onlajn prezentacija kandidatima biće održana 15. i 16. novembra

B. B.

13. 11. 2022. u 11:27

MATURANTI gimnazija i srednjih stručnih škola imaće priliku da se 15. i 16. novembra upoznaju sa programima osnovnih studija na fakultetima Univerziteta u Beogradu, koji organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja.

САЈАМ ОБРАЗОВАЊА ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ: Онлајн презентација кандидатима биће одржана 15. и 16. новембра

Ilustracija Foto Z. Jovanović

Sajam će moći da posete na: http://skr.rs/sajamUB, gde će svim zainteresovanim učenicima srednjih škola biti omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Prvog dana predstaviće se - Stomatološki, Hemijski, Fakultet bezbednosti, Geografski, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Farmaceutski, Poljoprivredni, Učiteljski, Rudarsko-geološki, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet za fizičku hemiju i Pravoslavni bogoslovski.

Drugog dana buduće brucoše će sa studijama upoznati - Biološki, Građevinski, Fizički, Tehnički u Boru, Mašinski, Pravni, Šumarski, Tehnološko-metalurški, Medicinski, Fakultet političkih nauka, Filološki, Arhitektonski, Matematički, Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni.

Svaki fakultet imaće do 20 minuta za prezentaciju studijskog programa, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj sobi za dodatna pitanja i konsultacije.

Sajam će otvoriti prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!