BOŽIĆ: Novakovića boli što nemaju i neće imati većinu u Novom Sadu

Novosti online

26. 05. 2024. u 16:26

SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, poručila je da opozicija nema program i da jedino čekaju da im neko na tanjiru servira „Vučićevu glavu“ kako bi osvojili vlast.

БОЖИЋ: Новаковића боли што немају и неће имати већину у Новом Саду

Foto privatna arhiva

Dva pitanja se uvek nameću kada Borislav Novaković ima napad naprasnog razmišljanja. Prvo pitanje je uvek to: da li se auditorijumu obraća na slobodi ili iza rešetaka i da li je posledica tolikog razmišljanja jedan od “svetlih” trenutaka u Novakovićevoj debelo pomračenoj svesti. Šta god da je u pitanju, verujem da treba neko da pomogne ovom nesrećnom čoveku.

Međutim izgleda da je Novaković, takav kakav je, ono najbolje što opozicija u Novom Sadu i Srbiji može da ponudi, zato i nije neuobičajeno što se u Novom Sadu sve kuso i repato ujedinjuje ne bi li od izbora napravili šegačenje, a od države vašar. Kada kažu da su udruženi za Novi Sad, onda verujem da misli na smesu lažnih patriota, secesionista, autošovinista, neofašista, salonskih nacionalista i Dinkovih svedoka koji očajnički pokušavaju da razore sve ono što su Novosađani i građani Srbije mukom stvarali u prethodnih 10 godina.

Odavno su svima pokazali da nemaju jedan jedini plan za ozbiljno bavljenje politikom i da im se sve svodi na napade na porodicu Aleksandra Vučića i na njega samog. Okosnica te politike predstavlja njihova potajna želja da im glava predsednika Srbije bude servirana na tacni, ne bi li na taj način uspeli da osvoje vlast.

Svi u Srbiji znaju kako funkcioniše njihova šema pravljenja od Srbije vazalne države, zarad uvećavanja lične koristi zbog koje je Novaković i bio hapšen. Zato je valjda sada najglasniji i zato ga verovatno i boli to što nemaju i neće imati većinu u Novom Sadu, jer zna da je kasa u Novom Sadu i Vojvodini puna ali je za njega i njegovu interesno-kriminalnu grupu gotovo nedostižna.

Verujem da su građani svesni niskih strasti zbog kojih se Novaković i njemu slični kandiduju za vlast u Novom Sadu, te sam gotovo sigurna da će 2. juna dati podršku politici napretka i razvoja koju Aleksandar Vučić i svi mi iz SNS sprovodimo u najboljem interesu svih građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)