DA LI STE POMERILI SVOJA VOZILA? Sutra počinju radovi na izgradnji garaže kod "Pinkija", prostor treba da se isprazni do 22 sata

A. Z. K.

07. 08. 2022. u 19:27

GRAĐANI koji svoja vozila parkiraju ispred hale "Pinki" u Zemunu trebali bi večeras do 22 sata da ih sklone sa ovog prostora, jer će radnici sutra započeti radove na izgradnji podzemne garaže.

ДА ЛИ СТЕ ПОМЕРИЛИ СВОЈА ВОЗИЛА? Сутра почињу радови на изградњи гараже код Пинкија, простор треба да се испразни до 22 сата

Foto: N. Skenderija

U JKP "Parking servis" apelovali su prethodnih dana na građane koji žive u ovom delu Beograda da svoja vozila pomere sa platoa. Oni koji to ne obave danas do 22 sata, mogu se informisati na kojoj je lokaciji njihovo vozilo pozivom na broj telefona 30-35-400.

Radnici će u narednih godinu i po dana izvoditi radove na novom parkiralištu koje će imati 5.407 metara kvadratnih.

Iako je do sada dolazak majstora najvljivan i odlagan nekoliko puta, sutra će ovaj prostor okupirati mašine.

Iako je prvobitno bilo planirano da ovaj prostor dobije 350 parking mesta na dva nivoa, od ove ideje nadležni su odustali zbog podzemnih voda. Zemunci će posle izgradnje imati 150 novih mesta za svoja vozila.

Projekat je vredan 5,8 miliona evra, osim parkinga biće uređene i zelene površine. Plato ispred "Pinkija" biće popločan i dobiće nove klupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT JE PREKINULA LJUBAV: On je bio muž Jelice Sretenović - glumica se nakon gubitka zavetovala na samoću