POLICAJCI HEROJI SPASLI ŽIVOT DEVOJČICI U BEOGRADU: Dete izgubilo svest, Miroslav i Miroljub joj pomogli da što pre stigne do lekara

Novosti online

05. 06. 2022. u 19:55

PRIPADNICI Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić danas su u Beogradu pomogli devojčici sa posebnim potrebama koja je izgubila svest da što pre stigne lekaru.

ПОЛИЦАЈЦИ ХЕРОЈИ СПАСЛИ ЖИВОТ ДЕВОЈЧИЦИ У БЕОГРАДУ: Дете изгубило свест, Мирослав и Мирољуб јој помогли да што пре стигне до лекара

Foto: MUP

Patrola je na raskrsnici Dalmatinske i Starine Novaka oko 15 časova, zatekla ženu koja je šetala devojčicu sa posebnim potrebama koja je bila u invalidskim kolicima i koja je naprasno izgubila svest, a brzom reakcijom dvojice policijskih službenika, devojčica je odvezena službenim vozilom do bolnice.

Zahvanjujući brzoj reakciji dvojice policijskih službenika devojčica je u poslednjem trenutku predata u ruke lekarima koji su je kiseonikom oživeli.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se policijskim službenicima Rakićeviću i Iliću na brzoj i pravovremenoj reakciji, istakavši da su spasavanjem devojčice učinili podvig vredan svake pažnje i pohvale.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da je srpska policija tu da brine o bezbednosti i sigurnosti, ali da je prvenstveno tu da brine o običnom čoveku i prva pruži pomoć u času nevolje.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić biće nagrađeni od strane ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda