POLICAJAC U PENZIJI UDARIO BIVŠEG KOLEGU: Krivična prijava zbog napada na službenika policije u Baru

B.Dabić

05. 06. 2022. u 08:35

POLICAJAC u penziji, Goran Ukšanović (50) iz Bara odgovaraće za napad na policajca zaduženog za bezbednost doskorašnjeg premijera Zdravka Krivokapića.

ПОЛИЦАЈАЦ У ПЕНЗИЈИ УДАРИО БИВШЕГ КОЛЕГУ: Кривична пријава због напада на службеника полиције у Бару

Foto: B. Dabić

- Policija je Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnela krivičnu prijavu protiv G.U.  iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene radnje u sticanju sa sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Policijski službenik angažovan u Sektoru policije posebne namene koji je bio u pratnji štićene ličnosti, je u subotu oko 09.00 časova dežurnu službu Centra bezbednosti Bar obavestio da je na stepeništu, ispred Sabornog hrama Svetog Jovana Vladimira došlo do narušavanja javnog reda i mira kojom prilikom ga je jedna osoba fizički napala.

Službenik policije je primetio da dva muška lica imaju verbalni konflikt u unutrašnjosti hrama, nakon čega napuštaju prostorije hrama i upućuju se prema stepeništu ispred hrama, gde dolazi do fizičkog kontakta između istih. On je u tom trenutku licima izdao naređenja da prestanu sa narušavanjem javnog reda i mira kojom prilkom mu je osumnjičeni zadao udarac u predelu vrata, navodi se u saopštenju Uprave policije. 

G.U. je doveden u službene prostorije i od njega su prikupljena obaveštenja u svojstvu građanina, kao i od očevidaca događaja, nakon čega je obaviješten državni tužulac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. 

Podsetimo, incident u kom je G.U. napao policajca dogodio se u subotu ujutro  u 9.10 sati, ispred Sabornog Hrama Sv. Jovana Vladimira u Baru.

Mitropolit Joanikije je u subotu održao liturgiju u čast Svetog Jovana Vladimira, zaštitnika Bara, a prisustvovao  je i bivši premijer Zdravko Krivokapić.

BONUS VIDEO - POLICAJCI U SEDLIMA: Ekipa "Novosti" u poseti konjičkoj jedinici MUP-a Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri