VASKRS DOČEKALI U NAMEŠTENOJ KUĆI: Velika praznična radost šestočlane porodice Bulović iz Bečmena

S. V.

26. 04. 2022. u 06:47

PRE mesec dana, šestočlana porodica Bulović iz surčinskog naselja Bečmen dobila je novu, montažnu kuću. Zahvaljujući Fondaciji za decu i mlade Beograda "Gnezdo" i dobrim ljudima, Bulovići su Vaskrs dočekali u potpuno nameštenom domu.

ВАСКРС ДОЧЕКАЛИ У НАМЕШТЕНОЈ КУЋИ: Велика празнична радост шесточлане породице Буловић из Бечмена

Montažni objekat u surčinskom naselju, Foto Beoinfo

Na najveći hrišćanski praznik posetili su ih zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik GO Surčin Stevan Šuša.

Vesić je rekao da nas Vaskrs, koji znači pobedu života i dobra, podseća da činimo dobra dela, kako bi naše društvo bilo humanije i bolje.

- Porodica Bulović dobila je opremljenu kuću zahvaljujući Fondaciji "Gnezdo" i donatorima. Veća pobeda nam danas nije potrebna. Najvažnija poruka je da budemo solidarni, da brinemo jedni o drugima, da pomažemo jedni druge. To je i najvažnija uskršnja poruka ljubavi, života, prijateljstva - istakao je Vesić.

Goran Vesić sa saradnicima u domu Bulovića, Foto Beoinfo

Veliko zadovoljstvo što Vaskrs provodi sa Bulovićima, koji su sa četvoro dece do pre mesec dana bili podstanari, nije krio ni prvi čovek Surčina.

- Nastavićemo da pomažemo jer se tako vraćamo onom što je oduvek krasilo nas kao naciju, a to je da oni koji mogu pomažu. To je i svrha života. Zahvaljujem donatorima koji su pomogli da se izgradi kuća i salonu koji je opremio dom - kazao je Stevan Šuša.

Vesić podseća da Grad pomaže i druge kojima je pomoć neophodna. Tu je i pet porodica iz Petrinje, koje će takođe dobiti dom, jer su ostale bez krova nad glavom od posledica zemljotresa.

JELIĆI NISU ZABORAVLjENI

MONTAŽNA kuća gradi se i za porodicu Jelić iz Surčina, samohranu majku Nikolinu i njeno devetoro dece.

Oni su čitavu deceniju živeli u iznajmljenoj kući, a zamenik gradonačelnika obećao im je da će, uz pomoć Fondacije "Gnezdo" do leta biti u novom domu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)