RECIKLIRAJ ZA ČISTIJI SAVSKI VENAC: Besplatne eko-kese za građane centralne opštine

A. V. V.

14. 03. 2022. u 13:01

AKCIJU "Recikliraj za čistiji Savski venac" ponovo je pokrenula centralna prestonička opština u saradnji sa JKP "Gradska čistoća".

РЕЦИКЛИРАЈ ЗА ЧИСТИЈИ САВСКИ ВЕНАЦ: Бесплатне еко-кесе за грађане централне општине

GO Savski venac

Zainteresovani sugrađani za besplatne eko-kese mogu da se prijave popunjavanjem formulara koji se nalazi na zvaničnom sajtu opštine ili pozivom na broj telefona 011/2061759 radnim danom od 8.00 do 15.00 sati najkasnije do 25. marta.

Domaćinstva koja se u ovom periodu budu prijavila za akciju pakete eko-kesa u kojima će moći da odlažu reciklabilni otpad i to, PET, MET, TETRA PAK i papirni otpad, mogu podići od 29. marta do 1. aprila u kancelarijama nekadašnjih mesnih zajednica: Aleksandra Kostića 15, Vase Pelagića 54, Dinarska 14, Pop Lukina 17 i Stjepana Filipovića 28a od 7.30 do 15.30. časova.

Korisnici eko-kesa zapremine 120 litara, popunjenu mešovitim reciklabilnim otpadom su dužni da iznesu svakog četvrtka do 22.00 časa, do najbližeg kontejnera. Učešćem u ovoj akciji na računu Infostana sugrađani mogu ostvariti popust od 20% na stavku iznošenja otpada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju