IZGRADNjA nadvožnjaka u Batajnici, koji će građane Šangaja povezati sa centrom ovog naselja biće završena do 15. aprila, dok bi pristupne saobraćajnice trebalo da se urade sredinom juna.

Broj Jedan

12.03.2022. 10:19

Neće ni tada da završe. Kada god prođem pored gradilišta, a u poslednja dva meseca prolazim svakodnevno, niko ništa ni ne radi na tome. Radovi stoje, radnici su tu samo prividno, da izgleda da se nešto dešava, ali uglavnom sede

Marko

12.03.2022. 19:20

Kada treba brzo da se uradi neki nadvožnjak ili pasarela, uvek se nađe neki "pametnjaković" i napravi besan projekat koji ne može da se realizuje nekoliko godina. Tako su "ulupane" pare za luksuzni lift na pasareli Kod Beton hale i Kalemegdana, koji ne radi, a slično je i sa pasarelom kod Ada mola, koja još uvek nije puštena u saobraćaj. O fontani na Slaviji ne treba ni pričati, jer je koštala preko 2 miliona evra, a nema ni čuvene muzike, ne radi ni rasveta. Na Tašu je Azerbejdžan, u sklopu rekonstrukcija parka, podigao predivnu fontanu na kojoj je promena rasvete bila podešena uz Mocartovu Malu noćnu muziku. Odavno nema ni Mocarta ni rasvete. Toliko o odgovornim licima u Beogradu, Sve unište.

Zagor iz darkvudske šume

13.03.2022. 19:19

Da bi se otvorila pruga pred izbore zatvara se 10000 građana i upućuje na obilazni put do centra Batajnice ukupno 7,5 km u jednom pravcu.Pri tome radovi će potrajati jer bajke o kišnoj kanalizaciji su za novine.Na tom terenu voda vri iz zemlje i nema gde da se odvede jer je to najniži deo .Sama zgrada Žel.stanice takođe nema kanalizaciju kao i pola Batajnice.Izgradnja kasni a lagarije su večne.Molio bih novinare da snime oba kraja nadvožnjaka i napišu pravu istinu ako smeju.Mi građani koji tu živimo znamo da nijedna vlast ništa nije uradila za naselje Šangaj i problemi sa podzemnim vodama su veliki.

Sima

13.03.2022. 22:01

Znaci deca ce brze stizati u skolu preko Novog Sada,nego Belarickom ulicom,takodje do Doma Zdravlja.Ne spomonjete poljoprivrednike,koji ovaj prelaz koriste za obradu zemlje.Da ne pricam o ljudima koji rade u Dobanovcima,Surcinu,Sima ovcima,a nije ih malo.Kanale su cistili,a pola betoniranih( drzavno zemljiste) nisu pipnuli.Svi sa partijskom knjizicom betonirali kanal,tako da se postenom svetu voda vraca u dvorista.Ma strasno....