GSP PONOVO U BRAĆE JERKOVIĆ: Autobske linije vraćene na stare trase

B.B.

24. 10. 2021. u 15:02

POSLE skoro petomesečne pauze autobuske linije 18, 25 i 25P će ponovo imati stajališta u Ulici Braće Jerković. Do izmene trase gradskog prevoza došlo je zbog menjanja kompletne vodovodne i kanalizacione instalacije, kao i asfalta, u dužini od 800 metara, na delu od Darvinove do Ulice Pive Karamatijevića.

ГСП ПОНОВО У БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ: Аутобске линије враћене на старе трасе

Skupština grada

Iako su radovi trebalo da budu završeni do kraja avgusta, radnici JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" su tek prošle sedmice završili sav posao na zameni cevi. Rekonstrukcija ulice zadala je brojne probleme žiteljima ove ulice, a ogorčeni građani više puta su upozoravali da na terenu gotovo da i nema nema radnika na terenu i tražili objašnjenje zašto okončanje radova kasni skoro dav meseca. Ogorčeni žitelji ovog dela Voždovca, više puta su upozoraali nadležne.

U prvoj nedelji oktobra stanari okolnih višespratnica izgubili su strpljenje, pa su na mašinama i ogradi gradilišta osvanula pitanja nadležnima: "Da li ste vi arheolozi? Ako niste, čime se bavite? Je l' vam neko rekao da ste zarobili građane ove ulice u kojoj žive stari, bolesni ljudi, deca?"

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega