VIŠE UNIŠTENE AMBROZIJE: Male kazne za nepoštovanje propisa

B.B.

26. 08. 2021. u 12:13

OBUHVAT monitoringa i uništavanja ambrozije, ove godine, je za 30 odsto veći u odnosu na prošlu, rekao je danas gradonačelnik Zoran Radojičić. On je istakao da je neophodno da na rešavanju ovog problema zajednički više rade i pojedinci, i Grad i opštine.

ВИШЕ УНИШТЕНЕ АМБРОЗИЈЕ: Мале казне за непоштовање прописа

Foto Zavod za biocide

- Postoji desetogodišnja strategija, ali da je, kaže, ambrozija takav korov da se rezultati sporo vide - rekao je Radojičić.

- Iako postoji čitav niz zakonskih procedura, kazna je relativno mala, pa se nekima više isplati da je plate. Treba voditi računa da se kaznena politika učini takvom da se ljudi koji ne poštuju tu preporuku ili obavezu, drastičnije kažnjavaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!