SNIMAK DIVLJAČKE VOŽNJE U CENTRU BEOGRADA: Vozio 120 na sat, za nekoliko minuta napravio više od pet prekršaja i to prenosio uživo (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 08. 2021. u 14:23

JOŠ jedan snimak nasilničke vožnje u centru Beograda osvanuo je na društvenim mrežama.

СНИМАК ДИВЉАЧКЕ ВОЖЊЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Возио 120 на сат, за неколико минута направио више од пет прекршаја и то преносио уживо (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Prenos uživo i niz prekršaja divljanja ulicama nikako nisu za pohvalu na društvenim mrežama, već za kaznu i najveću osudu.

- Nasilnička vožnja, dva puta prolazak kroz žuto, vožnja brzinom od 120 kilometara na sat kroz Kneza Miloša, prelazak u suprotnu traku, nebezbedno preticanje, vožnja žutom trakom - stoji u opisu objave na Tviteru uz snimak ove divljačke vožnje.

Nažalost, ovo nije jedini slučaj, vozači sve češće snimaju bahatu vožnju i to objavljuju na društvenim mrežama.

Na drugom snimku se vidi još jedan bahati vozač koji je prvo projurio pored policajca koji je pokušao da ga zaustavi, a onda prošao i kroz crveno svetlo na semaforu. I ova bahata vožnja imala je prenos uživo.

- Sećate li se onog lika što je slupao zlatnog poršea? Da, da onog što je na mercedesa nalepio "reci tati da ti kupi jači auto"! E taj! Izbacio je novi klip na Tik Tok. Standardno. Nasilnička vožnja, prolazak na crveno, nasrnuo na policajca kolima i to sve u lajvu na Instagramu - navedeno je u objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)