OŠTEĆEN NADVOŽNJAK U SURČINU: Potpuna obustava saobraćaja u oba smera

Novosti online

24. 08. 2021. u 22:18

VEČERAS je u Surčinu kod "Teksasa", oštećen železnički nadvožnjak, a prema informacijama nadležnih, najmanje dva sata važiće potpuna obustava saobraćaja u oba smera.

ОШТЕЋЕН НАДВОЖЊАК У СУРЧИНУ: Потпуна обустава саобраћаја у оба смера

Foto: N. Skenderija

Savetuje se da se izbegava ovaj pravac.

Inače, vozači transportnih i teretnih vozila imaju problem sa ovim nadvožnjakom. Ukoliko ne žele da oštete vozilo moraju dobro da obrate pažnju jer je železnički most u Surčinu, odnosno nadvožnjak, visok četiri metra kako je na znaku i napisano, ali je to objektivno manje zbog konfiguracije terena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zato se i dešava da šleperi koji prevoze materijal i radne mašine, udaraju u most. Kada udare u most, pomere ga i izmeste kolosek iz postojećeg koloseka, što je veoma opasno za železnički saobraćaj i ako tog momenta naiđe voz, može doći do havarije.

Tada dolazi i do gužve u saobraćaju jer nakon udara u nadvožnjak, Sektor za održavanje pruga mora da sanira štetu, a to zahteva naizmenično propuštanje vozila.

(TV Mag)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)