Pogledajte prvi video uplakanog Petra u zagrljaju roditelja: Srećan kraj drame porodice iz Pazove

Novosti online

28. 10. 2019. u 08:33

Niko od okupljenih građana nije mogao da ostane ravnodušan kada je Petar, umotan u ćebe i sa rasečenom usnom, izašao iz vozila i ponovo ugledao svoje najmilije posle 20 sati neizvesnosti

Погледајте први видео уплаканог Петра у загрљају родитеља: Срећан крај драме породице из Пазове

YouTube

Drama porodice Mitrović iz Stare Pazove ipak je imala srećan završetak: Petar (13), za čiju sudbinu je strahovala cela Srbija, ponovo se našao u zagrljaju roditelja pošto je izbavljen iz ruku otmičara.

Niko od okupljenih građana nije mogao da ostane ravnodušan kada je Petar, umotan u ćebe i sa rasečenom usnom, izašao iz vozila i ponovo ugledao svoje najmilije posle 20 sati neizvesnosti.

- Dete ima povrede na licu, ima i na telu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigde isečen - rekla je za Telegraf.rs porodica dečaka.

Ispostavilo se da Petra nisu tukli, već da je povrede zadobio kada je, shvativši nameru da ga kidnapuju, pokušao da umakne otmičarima, ali u tome nije uspeo, jer su ga savladali i odveli.

Izvor: Telegraf.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Pera Detlić

28.10.2019. 09:14

otmičari sigurno jako dobro poznaju dečka i njegovu porodicu.a možda se i druži sa nekima od njih.

Pera Detlić

28.10.2019. 09:15

otmičari sigurno jako dobro poznaju dečka i njegovu porodicu.a možda se i druži sa nekima od njih.

Banovo Brdo

28.10.2019. 09:16

Bravo za sve, a posebno nasoj policiji i svima koji su ucestvovali u pronalazenju Petra.

Borsa

28.10.2019. 09:41

@ - I moj jedan se zove Petar-Ne daj bože da mi se desi ovako nešto ja bi gledao da im presudim po kratkom postupku..

Brrr

28.10.2019. 10:24

Hvala i gospodinu Juricu i njegovoj fondaciji sto je iz porodicne tragedije i iskustva trajnog gubitka sopstvenog deteta, izašao kao svetionik da ojača savest celoga drustva i da svest svih nas usmeri na ovaj strašni problem i njegovu prevenciju. Drustvena briga o deci i porodici nije samo floskula i atavizam preostao nakon pada socijalizma. To je univerzalna vrednost i ona se mora ocuvati uprkos prodoru kapitalizma, koji je slep za mnoge drustvene univerzalije pa i brigu o čoveku i zajednici

Mama

28.10.2019. 11:53

Deca ne treba da lutaju nocu bez pratnje starijih.Nadam se da ce posle ovoga roditelji zabraniti izlazak posle 21-22 casa!