Petra su otmičari vezali lancima, vidljive povrede na licu i telu: Novi detalji kidnapovanja dečaka iz Pazove

Novosti online

28. 10. 2019. u 07:29

Петра су отмичари везали ланцима, видљиве повреде на лицу и телу: Нови детаљи киднаповања дечака из Пазове

Petar Mitrović

Petar je zadobio povrede kada je pokušao da pobegne od otmičara, ali nije uspeo jer su ga oni savladali i odveli

Dečak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove je napokon na bezbednom, 20 sati nakon što je porodica strahovala šta će se desiti sa njihovim sinom. Kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga videli. Umotan u ćebe pao im je u zagrljaj, sa vidno isečenom i krvavom usnom.

Nešto kasnije, ispostaviće do to nisu jedine povrede koje je dečak zadobio.


PROČITAJTE JOŠ: Petar (13) ogrnut ćebetom uleteo roditeljima u zagrljaj: Usna mu je otečena i krvava, svi u suzama!

- Dete ima povrede na licu, ima i na telu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigde isečen - rekla je za Telegraf.rs porodica dečaka.

Međutim, na svu sreću, dečaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pobegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.

Na dečakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih, a Petra spasila.

Kako se saznaje, dečak ne poznaje otmičare, ne zna ko su.

- Kada su ga dovezli večeras u policijsku stanicu Petar nije bio uplašen, možda malo samo. Ali, on je takvo dete. Otmičare nije prepoznao, zaista ne zna ko su - rekli su nam članovi njegove porodice.

Da podsetimo, dečak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Pre nestanka je poslao poruke bratu.

Petar je, prema rečima njegovog oca, neposredno pre no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je usledio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dečak je izgovorio: "Skidajte mi povez s očiju".

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

Izvor: Telegraf.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

LESA

28.10.2019. 07:52

Odlicno se zavrsilo svaka cast policiji, ali dzabe sve ovo kada je sada slucaj u pravosudju

Aleksandar Jankovic

28.10.2019. 08:10

Sve ucesnike otmice osuditi na dozivotni zatvor pa da vidim ko ce sledeci da otima ... podrska porodici i Petru

Ivan Zgrozeni

28.10.2019. 09:05

Danas deca tog uzrasta imaju mobilni telefon. Roditelji mogu putem GPS-a da otkriju gde im se dete nalazi. Postoje aplikacije koje roditeljima omogucavaju ne samo da otkriju mesto gde se nalazi telefon nego i da nadgledaju poruke i telefonske pozive. Samsung omogucava Android Device manager ako odete na Settings, Security i aktivirate Remotely locate this device.

Sollte

28.10.2019. 12:30

@Ivan Zgrozeni - Pa ta aplikacija nece raditi naravno je da ce otmicari ugastiti ili polomiti telefon

Baltazar

28.10.2019. 09:11

A biciklo? Šta je sa biciklom. O tome ni reč, a vrlo je bitan detalj. Dali su poneli i biciklo?

Зоран

28.10.2019. 09:20

Дете од 13 година неко везивао ланцима? Ајде, не лупетајте, него дајте имена отмичара!

Verica

28.10.2019. 10:07

Šta radi dete na ulici samo u 23h?Drago mi. je što se sve dobro završilo,mada treba roditelji da maloletnom detetu ograniče kretanje u večernje sate!

Cc

28.10.2019. 10:55

Sta radi dete od 13 godina na ulici tako kasno noću? I da se vozi biciklom, i da ima telefon i aplikaciju da ga se locira, kao nekakvim bebi alarmom dok je u kolevci, a roditelji u drugoj sobi ili na terasi piju kafu, ipak je ono samo dete, na ulici i bez nadzora i zastite ordrasle osobe ili roditelja. Istina, svet se promenio pa i odnos prema deci. Ni deca ni odrasli nisu vise ono sto su bili u moje vreme, kada se u 23 bilo u kuci. Stara Pazova vise nije ona stara. O Beogradu da i ne govorim.

Ljubica

28.10.2019. 11:05

Hvala bogu da se sve dobro okoncalo. Nego ja bih da priupitam roditelje Petrove STA RADI DJECAK OD 13GOD NOCU U 23h NA ULICI....???

* КОМЕНТАР *

28.10.2019. 14:12

Ово бре као холивудска продукција, али хвала Богу да је са клинцем ипак све уреду!!! Школска година у току, 23:00 а клинац од 13 година у кладионици ... родитељи шта то беше мозак?!? Е сада лепо снимке сигурносних камера из кладионице па по џеповима власника исте јер господине шта ти раде малолетници у локалу кад је то законом забрањено!!!