Zrenjaninac pomera granice veterinarske hirurgije: Leči ljubimce i teši vlasnike

Bogoljub Grujić

nedelja, 20. 10. 2019. u 08:52

Зрењанинац помера границе ветеринарске хирургије: Лечи љубимце и теши власнике

r Eugen Muc/Foto B. Grujić

Dr Eugen Muc iz Zrenjanina pomera granice savremene veterinarske hirurgije, Obavi preko 1.300 operacija godišnje

VETERINAR iz Zrenjanina, specijalista veterinarske hirurgije, dr Eugen Muc, stekao je ugled i van granica zemlje. Ozbiljno, odgovorno i stručno, u svojoj ambulanti, sigurnim hirurškim zahvatima rešava sve probleme pasa, mačaka i ostalih kućnih ljubimaca.

BEOGRADSKI đak, sa specijalizacijom stečenom u Temišvaru, radno iskustvo sticao je u Rumuniji, Bugarskoj, Švajcarskoj, Austriji, Finskoj, Francuskoj, kao član međunarodnih hirurških timova, a obavi preko 1.300 operacija godišnje.e.

- Protutnjale su dve decenije, koliko sam već svakodnevno na terenu - kaže, za "Novosti", dr Eugen Muc, napominjući da mu je čast što od 2005. leči životinje u azilima svetski poznate humanitarne organizacije Monike Brukner iz Švajcarske.

OSIM čestih evropskih putešestvija sa hirurškim skalpelom, kao neizbežnim priborom za rad, osim svog rodnog grada, često je u Bečeju, Đurđevu i ostalim mestima širom Vojvodine, gde uspešnim hirurškim intervencijama pomaže životinjama.

PROČITAJTE I: KAD VAM KOMŠIJA ZAGORČA ŽIVOT: Zbog jednog čoveka "plivaju" u fekalijama, niko mu ne može ništa

- Svakodnevno sam na točkovima, kako bih obavio sve dogovoreno, često ne biram da li je dan ili noć, na put krećem odmah - kaže dr Muc.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije