PAS PREŽIVEO TRAGEDIJU KOD JAGODINE: Potraga za ljubimcem žene koja je nastradala u užasnoj nesreći

S. Babović

10. 10. 2018. u 20:26

Prijatelji i bližnji Marije Čajetinac (33), mlade pravnice iz Trstenika koja je poginula u stravičnom udesu kod Jagodine pokrenuli su potragu za Marijinim psom

ПАС ПРЕЖИВЕО ТРАГЕДИЈУ КОД ЈАГОДИНЕ: Потрага за љубимцем жене која је настрадала у ужасној несрећи

Pas Žika
Foto: facebook.com

TRSTENIK - PRIJATELjI i bližnji Marije Čajetinac (33), mlade pravnice iz Trstenika koja je poginula u stravičnom udesu kod Jagodine pokrenuli su potragu za Marijinim psom, Žikom, koji je, kako su “Novosti” ranije objavile, bio sa devojkom u kolima kobnog dana i porodica se nada da je kućni ljubumac uspeo da se izbavi ili možda u prevrtanju vozila - prosto iskoči.

Porodici bi pronalazak psa, koji je ova mlada žena udomila i zavolela bio dragocena uteha u teškim trenucima.

- U saobraćajnoj nesreći na auto-putu u pravcu ka Nišu, kod Jagodine, poginula mi je drugarica. Sa njom je u kolima bio pas. Žika, Žile. Nije pronađen. Ako neko vidi psa žute boje, kratke dlake, mešanac sa ogrlicom, čipovan, sterilisan, neka ga uzme i odvede do prvog sigurnog mesta, a ja bih organizovala prevoz. Okolina mosta na Moravi na autoputu. Molim vas šerujte - napisala je na fejsbuku Marijina prijateljica.

Pročitajte još - Ovo je mlada žena koja je tragično nastradala na auto-putu kod Jagodine

Osim na broj telefona, 064-2252179, sve informacije o eventualnom viđenju Marijinog kućnog ljubimca mogu se dostaviti i portalu “infocentrala” iz Jagodine, odnosno na infocentrala.rs@gmail.com ili putem njihove fejsbuk-stranice.

Marija Čajetinac, poginula je na licu mesta u udesu koji se dogodio u traci iz pravca Beograda ka Nišu. Biće sahranjena u četvrtak na lokalnom groblju u rodnom Dublju kod Trstenika a brojna rodbina, prijatelji i poznanici oprostiće se od tragično poginule Marije najpre u porodičnoj kući, gde je zakazano opelo u 13 sati.

Foto: facebook.comPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Penzioner

11.10.2018. 01:03

Naravno da traže, i ja bi ga tražio da je moj. Taj pas je nešto što je deo njihove ćerke. Dokaz da još ima ljudi sa dušom za razliku od tebe.