Iz Banjaluke paketići za decu sa Kosmeta

I. Radulović

12. 01. 2016. u 06:50

Milorad Arlov dopremio pomoć mališanima koji se leče na dečjem odeljenju ovdašnjeg Kliničkog centra. Darovi i deci u Suvom Grlu, Banjama, Osojanu, Velikoj Hoči, te u Lipljanu, Novom Brdu i Zubinom Potoku

Из Бањалуке пакетићи за децу са Космета

KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Odbora za pomoć Srbima na KiM, Banjalučanin Milorad Arlov, uručio je božićne i novogodišnje paketiće mališanima koji se leče na dečjem odeljenju ovdašnjeg Kliničkog centra.

Arlov je najavio da će paketići biti podeljeni i deci u Suvom Grlu, Banjama, Osojanu, Velikoj Hoči, te u Lipljanu, Novom Brdu i Zubinom Potoku.

- Posetićemo i porodice Elene Rakić i Pavla Anđelkovića, za čije lečenje je naš odbor prikupio više od 12.000 evra, dok ćemo višečlanoj porodici Memarević u metohijskom mestu Tučep pokloniti laptop - kaže Arlov.

Načelnik dečjeg odeljenja u Kosovskoj Mitrovici Zoran Savić navodi da je lanjska donacija iz Banjaluke utrošena za kupovinu opreme i uređenje prostorija, te najavljuje uspostavljanje kontakta s kolegama iz glavnog grada RS.

- U narednih nekoliko meseci očekujem sklapanje sporazuma o međusobnoj saradnji - precizira Savić, a na poklonima i pažnji iz Republike Srpske zahvalio se i gradonačelnik severne Mitrovice Goran Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije