Budući poslanik SNS izazvao incident ispred ugostiteljskog objekta u Valjevu?

B. Puzović

31. 03. 2014. u 20:20

Dr Slobodan Gvozdenović negira psovke i pretnje dvojici komunalnih policajaca

VALJEVO - Granski sindikat komunalne policije „Sloga“ najoštrije je osudio fizički i verbalni napad na svoje pripadnike Darka Đukića i Radeta Đurđevića, na koje su sat posle ponoći, ispred ugostiteljskog objekta „Prezident“ u Ulici Pijačni kej bb, nasrnuli dr Slobodan Gvozdenović, budući narodni poslanik Srpske napredne stranke i Saša Milinović, vlasnik lokala.

Pomenuti komunalni policajci, te inspektorke Biljana Andrić i Jelisaveta Lazarević - tokom redovne kontrole ugostiteljskih objekata - konstatovali su da je „Prezident“ prekoračio radno vreme, pa je dat rok od 15 minuta da se lokal isprazni. Onda se, saznajemo, pojavio budući poslanik SNS...

- Slobodan Gvozdenović je iz „Prezidenta“ izašao u vrlo alkoholisanom stanju i počeo da vređa kolegu Đukića i mene govoreći: „Šta je, majmuni, šta vam nije jasno?“ - izjavio je u policiji Rade Đurđević. - Psovao nas je i pitao da li znamo da će 17. aprila postati poslanik, posle čega ćemo nas dvojica ostati bez posla... Ubrzo se pojavio i Saša Milinović, vlasnik „Prezidenta“, koji nas je takođe vređao, te pokušao i fizički da se obračuna. Meni je zapretio da će me, u slučaju zatvaranja objekta, iseckati na komade, pa se vratio u objekat i naredio muzičarima da nastave svirku, a gostima da se ne razilaze. Kada se pojavila patrola policije, pocepao mi je jaknu...

Na poziv dr Gvozdenovića, pojavio se i Goran Milivojević, načelnik Komunalne policije, inače takođe naprednjak. Po tvrdnjama očevidaca i sindikata ove službe, patroli je rekao da će slučaj ostati u njegovoj nadležnosti...

Napadnute komunalne policajce u ponedeljak je primio Stanko Terzić, gradonačelnik Valjeva, koji je najavio da će slučaj biti ispitan i preduzete odgovarajuće mere.

Na optužbe da je i pre više od godinu dana izazvao incident u službenim prostorijama Komunalne policije, gde je pozvan zbog nepropisnog parkiranja, budući narodni poslanik SNS odgovara da ništa od toga nije tačno.

- Načelnika Komunalne policije pozvao sam i ostavio njemu da reši ovaj slučaj. Evidentno je da se nad ugostiteljskim objektom „Prezident“, već duže vreme, vrši diskriminacija, odnosno česti su nadzori bez razloga i povoda - zaključio je dr Slobodan Gvozdenović.

ĆUTANJE

POKUŠALI smo da razgovaramo i sa Sašom Milinovićem, ali je „Prezident“ bio zatvoren, a na metalnim vratima nije bilo nikakvog obaveštenja. U međuvremenu, Granski sindikat Komunalne policije „Sloga“ najavio je kako neće dozvoliti da se slučaj zataška. Načelnik Komunalne policije, Goran Milivojević, kaže da je pokrenuta predviđena procedura, zbog koje ne može da daje izjave za javnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Branko

31.03.2014. 21:35

Prosto i jasno, neka svako odradi svoj posao, 1.Policija, tužilaštvo i sudstvo i 2.Stranački organi SNS. Kraj priče.

perica zna sve

01.04.2014. 08:27

 Koja misaona faca! Ajde jadan ne bio, bjezi odatle i ne slikaj se u ''misaonim'' pozama nikad vise!

clan biblioteke

01.04.2014. 08:46

Ovaj siledzija nije ni trebao biti clan SNS-a, ali u Valjevu je sve moguce .

Janicije Stragarac

03.04.2014. 01:34

@clan biblioteke - I u SNS je sve moguce. Bas zive u harmoniji to Valevo i ta SNS

madcama

01.04.2014. 09:28

"Evidentno je da se nad ugostiteljskim objektom „Prezident“, već duže vreme, vrši diskriminacija, odnosno česti su nadzori bez razloga i povoda" Pa kako diskriminacija kad je prekoračeno radno vreme?

Viki

01.04.2014. 15:55

Ovaj dr. nije dosao na sudjenje a opravdanje je bilo -predizborna aktivnost??!!I otkud on kao ginekolog da drzi kafanu?Bas odaje utisak dobricine,haha.

kum

01.04.2014. 21:26

Ako je ovaj ginekolog onda sam ja kosmonaut, tesko onim zenama kojima ovaj treba da pomogne, sa takvim ponasanjem mozda bi mogo da pomaze zlatiborskim ovcama da se lakse ojagnje.Ako ovaj komentar prodje onda ja letim sutra na mesec.

kum

02.04.2014. 20:29

I ovaj ce sutradan da odlucuje o sudbini nase drzave i nase dece, a da je samo on pa i nekako ima takvih ptica selica koliko hoces, kolko osete da neka stranka bobija na popularitet eto ih citavo jato, tamo gde su tanjiri dublji i puniji tu takvi caruju. Pitam se kakav ce red Vucic da zavede kad mu ovakvi vodu mute, prvo neka ocisti u kucu pa onda u dvoriste.

Mileva

03.04.2014. 01:33

A zasto da nemamo i lokalnih Vucica?! Sve ovo je za bolju buducnost dolazecih generacija. Ne budimo nezahvalni. Komunalna polcija dodje i prodje, a svetla buducnost nam ostaje. Za sva vremena!