“Sport”: Rukometni sudija pao zbog heroina!

DSL D.Prlina

10. 03. 2015. u 09:08

Zbog posedovanja droge uhapšen sudija iz Beograda, sa liste Super B lige. Kod njega pronađeno 1320 grama. Priveden tužiocu 1. marta, kada mu je i određen pritvor

“Спорт”: Рукометни судија пао због хероина!

Ilustracija

Bivši rukometaš Partizana, sada sudija, Miloš Trajanović, uhapšen je zbog posedovanja 1320 grama heroina!

Kako su nam rekli u MUP, hapšenje se dogodilo 27. februara, kada je kod Trajanovića pronađena pomenuta količina droge. Priveden je tužiocu 1. marta.

I u Tužilaštvu su potvrdili „Sportu” ove navode.

- Lice pod tim imenom je dovedeno kod nas 1. marta, kada mu je određen i pritvor - rečeno nam je u Tužilaštvu.

Interesovalo nas je da li je moguće da je do sada pušten da se brani sa slobode.

- Ne, nije, suviše je kratak period - dobili smo odgovor.

Inače, Trajanović je delio pravdu na mečevima ženskog elitnog ranga.

Pomoćnik direktor Super lige zadužen za sudijska pitanja Slobodan Višekruna, bio je neko ko je delegirao par Trajanović-Minić.

- Nemam nikakvo zvanično obaveštenje s tim u vezi. Ako Savez dobije odluku, sigurno će generalni sekretar da nas o tome obavesti, kako bismo dalje, na našim organima, mi mogli da raspravljamo o tome - poručio je Višekruna. - Inače, tog momka slabo poznajem, znam da je igrao u Partizanu, on je tek oko tri meseca na listi Super lige, do sada je sudio četiri-pet utakmica.

TIJANIĆ: ZA SADA BEZ KOMENTARA

Tražili smo komentar i Zorana Tijanića, predsednika Zajednice sudija i kontrolora Beograda, čiji je Trojanović član.

- Nemam nijedan podatak o tome. Prvi put se susrećem sa ovako nečim. Za komentar, o tom - po tom - odgovorio je Tijanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Trojanski konj

10.03.2015. 10:11

Da li to ima neke veze sa bivšim predsednikom RK Partizana, a sada predsednikom rukometnog saveza?

penzija

10.03.2015. 14:33

Sad ga niko nezna pa ni Visekruna a mogao je da dogura do vrha bez njega, malo sutra, pa i on je imao procentic,od ,,biznisa,, da se nadje..

objektivan

10.03.2015. 18:49

ima veze sa mikijem munjom, todićem trenerom, cmiljanićem i ostalim iz štaba branka kokira, inače ga je iselektirao miodrag maksimović

neobjektivan

10.03.2015. 23:35

@objektivan - Objektivno naslažete ljude koji Vam nehotice padnu napamet. Prvo, da ste upoznati sa situacijom vrlo dobro bi znali da cela priča nema nikakve veze sa Mikijem. To je takav spin i zna se zašto i kako se to radi. Mali je bio blizak sa Zemunskim sudijskim klanom koji je preprodavao karte za vreme prvenstva. Zaista ne znam dokle ćete Vi iz Partizana da štitite te ljude i da lobirate u tom smeru. Zar ne vidite da ste uporpastili rukomet?

pera

12.03.2015. 08:37

@objektivan - Kao sedmoplasirani uspeo je letos da napreduje na super ligu. Glavni kriteriju je da redovno pohađa rukometni kamp. Kamp se održava usred leta i košta oko 100 eura. Rangirane sudije pre njega su zaposlene ili nemaju novca za besmislene kampove,gde dokoni komesari i njihovi poltroni koriste godišnji odmor o tuđem trošku. Jasno je koji profil ljudi treba rukomrtnoj sudijskoj organizaciji. Samo plati i napredovaćeš. Izgleda da je baš spojio korisno i praktično