Mesi nije spominjao odlazak: Setijen odbacuje glasine o razlazu Argentinca i Barselone

V.N.

04. 07. 2020. u 23:51

Меси није спомињао одлазак: Сетијен одбацује гласине о разлазу Аргентинца и Барселоне
Ne želim da spekulišem o ovome, nije mi ništa rekao, niti znam za takvu vest. Nije moj zadatak da polemišem o tome. Pričamo o stvarima koje moramo, ništa više od toga, kaže trener Barselone

VEST da bi Lionel Mesi zbog nezadovoljstva mogao da napusti Barselonu naredne godine, odjeknula je kao bomba u fudbalskom svetu. Ipak, trener Barse Kike Setijen, spušta loptu i odbacuje takve tvrdnje pred meč sa Viljarealom, koji njegovi puleni moraju da dobiju ukoliko žele da ostanu u šampionskoj trci sa Realom.

- Ne želim da spekulišem o ovome, nije mi ništa rekao, niti znam za takvu vest. Nije moj zadatak da polemišem o tome. Pričamo o stvarima koje moramo, ništa više od toga. Savršeno je svestan o tome šta treba da uradi u svakom trenutku na terenu, godine ne utiču na njega, i u tom pogledu se nije promenio - poručio je Setijen juče.

Uveliko se priča i o tome da bi Setijen mogao da bude smenjen na kraju sezone, i da bi na njegovo mesto mogao da dođe Ćavi, ali trener Katalonaca je juče istakao da ga to ne dotiče, i da je svu pažnju usmerio na to da ekipu podigne na zadovoljavajući nivo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije