* DARKO BRAŠANAC fudbaler Osasune (Španija 1)

VALENSIJA – BARSELONA 2

- Najbolji igrač Valensije, Rodrigo je povređen, a zbog crvenog kartona koji je zaradio na poslednjoj utakmici u protokolu nema mesta i za Pareha. Ovako oslabljen domaćin nema šta da traži u okršaju sa Barselonom kojoj je sa novim trenerom više od lepršave igre sada mnogo važniji rezultat.

* MARKO DMITROVIĆ golman Eibara (Španija 1)

ATLETIKO M. - LEGANES 1
- U ovom kolu fiksirao bih keca na Atletiko, čiju najslabiju partiju u sezoni nije prošla bez kazne. Sa narednim rivalom, ne smeju da pomisle na remi, a kamoli poraz, koji bi u klubu u kome ima mnogo nesuglasica mogao da pokrenuo nove „požare“.

* MILORAD KRIVOKAPIĆ trener u Seltiku (Škotska)

HARTS – RENDžERS 2&GG
- Rendžers, naš jedini konkurent za titulu, gostuje Hartsu koji je poslednji, ali povratkom napadača Najsmita koji se oporavio od povrede, očekujem da bude veliki dobitak za domaćina. Ipak, dvojka je realna, ali bih kvotu na ovom meču pojačao golom sa obe strane.

* TOMAS FRANCIS sportski novinar sa Kipra

DOKSA – APOEL 2
- APOEL je izgubio derbi kola od Anartozisa, a izgubio bi i korak za vodećima ako grešku ponovi i na terenu Dokse. Dvojka je fiks kola.

* DAMIR MIRVIĆ (Mariakerke), prognozira Belgiju 1

ANTVERPEN – VAREGEM 1
- Rizikujem predlogom keca na Antverpen, koji osim prednosti domaćeg terena ima i nešto bolji tim od Varegema, čija pobeda u prvom delu sezone je bila baš veliko iznenađenje.