NAVIJALI I KINEZI: Ovako je Aleksandar Antić bodrio "orlove"

V. N.

29. 11. 2022. u 07:15

DIREKTOR Koridora Srbije Aleksandar Antić obišao je juče radove na tunelu koji će biti najduži u zemlji, na Fruškogorskom koridoru.

НАВИЈАЛИ И КИНЕЗИ: Овако је Александар Антић бодрио орлове

Foto Tanjug

Nakon što se uverio da izgradnja ide planiranim tempom nastavio je sastanak sa kineskim partnerima u nešto opuštenijoj atmosferi. Naime, on je u gradilišnom kampu, u društvu kineskih prijatelja, bodrio "orlove" koji su igrali protiv Kameruna.

- Podrška reprezentaciji Srbije i od kineskih partnera u kampu na Fruškoj gori - napisao je Antić, ispod fotografije praćenja meča.

Foto privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora