KABINET SEĆANJA: Tatjana Matić ugostila švedskog ambasadora u prostoriji u kojoj je počeo diplomatsku karijeru

S. S. R.

25. 08. 2021. u 14:44

MINISTARKA trgovine i turizma Tatjana Matić ugostila je nedavno ambasadora Švedske Jana Lundina koji se baš ovom prilikom podsetio davne 1984. i početka diplomatske karijere.

КАБИНЕТ СЕЋАЊА: Татјана Матић угостила шведског амбасадора у просторији у којој је почео дипломатску каријеру

Foto Instagram

Baš na mestu gde je sada smešteno ovo ministarstvo, u Palati "Srbija", nekada je bila Ambasada Švedske.

- Pronašli smo prilikom obilaska radnu sobu u kojoj je ambasador 1984. započeo svoju diplomatsku karijeru, zbog čega se nostalgično prisetio svih trenutaka koje je proveo ovde - napisala je Matićeva u opisu fotografije sa ambasadorom na "Instagramu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada