BAS gitarista i osnivač grupe "Djuran djuran" Džon Tejlor (59) objavio je da je zaražen koronom. Preciznije, objavio je to njegov bend, koji je prodao više od sto miliona albuma širom sveta, na zvaničnim društvenim mrežama.

- Dragi moji prijatelji, nakon što sam malo porazmislio, odlučio sam da podelim sa vama da sam pre gotovo tri nedelje pozitivno testiran na virus korona - kaže Tejlor, takođe jedan od članova supergrupa "Pauer stejšen" i "Niurotik autsajders". - Volim za sebe da mislim da sam robustan 59-godišnjak, ili sam samo bio blagosloven što sam se zarazio blagim slučajem kovida 10, ali posle nedelju dana, to je postalo kao galopirajući turbo grip. Pobedio sam ga, dobro se osećam, mada priznajem da nisam imao ništa protiv karantina, jer sam dobio šansu da se potpuno oporavim.

Tejlor napominje da ovo piše kao odgovor na ogromnu količinu straha koji stvara pandemija korone, nešto od toga je, veli, potpuno opravdano, a njegovo srce je uz sve koji su morali da se suoče sa istinskim gubitkom i bolom.

- Ali, želim da vam kažem da virus nije uvek ubica, a mi možemo i pobedićemo ga - poručuje bas gitarista. - Šaljem ljubav svojim ukućanima, obožavaocima, posebno u Italiji, u Velikoj Britaniji, SAD i svuda u svetu gde sam imao sreće da odem sa "Djuran djuran". Jedva čekam da ponovo budemo na bini, da vam sviramo nove pesme, da delimo ljubav i radost. Do tada, ostanite na sigurnom, budite kreativni i ostanimo u kontaktu.

Podsetimo, "Djuran djuran" su dvaput svirali u Srbiji, prvi koncert u Beogradu, na Sajmu, imali su 2006. godine, a 2012. su oduševili i publiku novosadskog festivala "Egzit".