Tokom Evropskog prvenstva 2016. godine Erjona Sulejmani (32) je proglašena najatraktivnijom navijačicom na turniru.

Tada je Erjona bila u braku sa švajcarskim fudbalerom Blerimom Džemailijem (33).

Danas, tri i po godine kasnije, atraktivna Erjona je sama, ali i dalje fudbal drži blizu sebe. Albanski model je ranije išla na svaku utakmicu muža, bilo da je reč o onima u dresu reprezentacije ili o utakmicama njegovog kluba.

Uz supruga je zavolela fudbal što se nije promenilo ni kada su se rastali. Navodno je svemu kumovala njena preotvorenost, provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama, a kada je u javnosti pričala o detaljima iz spavaće sobe te rekla kako i nije baš dobar u krevetu, veznjaku je dozlogrdilo i zatražio je razvod.

"Seks pre utakmica? Fudbaleri nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni to vole da rade sami" - kazala je Erjona, nakon čega je njen dragi postao predmet sprdnje na društvenim mrežama i u svlačionici.

Atraktivna Albanka je otkrila neke pojedinosti iz njihovog braka.


"Upoznala sam supruga u vreme kada sam postala Mis Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler pomislila sam: 'Ne želim vezu sa tobom.' Danas, kada sam slobodna shvatam koliko je težak život žene fudbalera. Zanemariš svoj život kako bi mogao pratiti nečiji.


Stalno menjaš države, gradove, stalno poslove. On je otac moje dece i poštujem ga. Želim mu da postigne ono što želi, ali ne volim ga više."


Erjona je priznala da u fudbalu ima mnogo homoseksualaca.

"Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vreme. Mislim na fudbal i opšte. U fudbalu ima mnogo homoseksualaca."

(Kurir.rs)