NOVU seriju "Igra sudbine", scenariste Žarka Jokanovića, od sredine januara 2020. godine, pratićemo radnim danima na TV Prva. Producenti su Svetlana Drinjaković i Miša Ilić, a snima se u studiju produkcije "Smart medija prodakšn", koja je radila i "Istine i laži". Reditelj Mihailo Vukobratović otkriva, za "TV novosti", da ćemo kroz 110 epizoda, radnim danima, pratiti sudbinu dvoje dece koja su pre 30 godina zamenjena u porodilištu.

- U jednom trenutku, njihove sudbine se ukrštaju i svako se vraća u svoju porodicu. Mada ovo nije nova priča, važno je kako je prikazana. A u ovoj telenoveli igra i mnogo mladih i neafirmisanih glumaca - kaže Vukobratović.

PROČITAJTE JOŠ - Zašto su žene zavisne od sapunica?

Sjajnu glumačku ekipu predvodi glavna junakinja Ada, koju igra Milica Milša, Slobodan Ćustić, Vladan Savić, Luka Raco, Pavle Jerinić, Stevan Pjale, Vuk Saletović, Miloš Vlalukin, Nina Jeftić, Danica Ristovski i drugi.

PROČITAJTE JOŠ - Na dnu smo liste srećnih

Glumica Snežana Savić otkrila nam je da tumači lik baronice Donke Desaeli, čudne dame sa bogatom biografijom koja je, kako kaže, dva puta opasnija od fatalne zavodnice Maline koju je igrala u "Srećnim ljudima".

- Ona voli da se predstavlja kao misteriozna dama, a inače je vešta manipulatorka, koja ume s ljudima. Mada je već u nekim godinama, i dalje voli da koketira. Udavala se više puta i to uglavnom za neke dede. Posle smrti barona Žan-Žaka Desaelija, baronica Donka se vraća u zemlju, gde sreće svoje bivše ljubavnike, a jednog od njih igra Slobodan Ćustić - kaže Savićeva ističući da je tekst napisan vrlo duhovito.

Snežana Savić

Njena koleginica Iva Štrljić tumači lik poznate modne kreatorke Dijane Erski, najbolje Adine prijateljice.

- Dijana je odlučna, temperamentna žena, koja ima svoj cilj i ne bira način kako će do njega da dođe. Ekscentrična je i po stilu oblačenja, uvek nešto "spektakularno" iz njene kolekcije "Erski kolekšn", ali i po tome kako se ponaša. Ono što uradi Dijana, to nikome ne bi palo na um i za to niko ne bi imao hrabrosti - kaže Štrljićeva, koja nam je otkrila da se raduje svakoj replici i da je atmosfera na setu, jednom rečju, čista radost stvaranja. - Radujem se od prvog trenutka kada sam pročitala ovaj izuzetan scenario i sa posebnim žarom učim ovaj, preduhovit, perfektan tekst Žarka Jokanovića. Sjajno se družimo i podržavamo, tako da sam tužna kada nije snimajući dan. Delim kadar sa Snežanom Savić, Vladanom Savićem, Sandrom Bugarski, Jelenom Đukić, Božidarom Zuberom i Slavišom Čurovićem. U studiju, koji izgleda svetski, imamo sve što nam treba i tamo živimo svih ovih meseci. Ovo je prava prilika za glumce, kako za mlade koje će publika sigurno obožavati, jer su divni i talentovani, tako i za one koji su dobili priliku da budu deo ekipe. Uživam radeći sa Mišom Vukobratovićem, čiji je svaki savet dragocen, jer on brine o tome da glumci briljiraju u kadru. Vrlo je plemenito od strane producenata Svetlane Drinjaković i Miše Ilića što, pre svega, na ljudski način, brinu o glumcima. A uvek je najvažnije biti čovek. Zato, verujem u ogroman uspeh naše serije, koja stoji na čvrstim nogama profesionalizma, talenta, snažne volje, ljubavi prema poslu i želje da uradimo pravu stvar. A ništa nije snažnije od toga.

Miša Vukobratović