Severina spektakularnim koncertom oduševila više od 50 000 Makedonaca (VIDEO / FOTO)

Novosti Online

sreda, 21. 08. 2019. u 15:28

Северина спектакуларним концертом одушевила више од 50 000 Македонаца (ВИДЕО / ФОТО)

Foto Vacev Gjorgi

Pevačica završila svoju do sada najposećeniju letnju turneju - svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone
Koliko je Severina voljena u svim bivšim republikama govori i podatak da je na njenom koncert u Strumici stigao celi vladajući vrh Makedonije, na čelu s premijerom Zaevim.

Pročitajte još: Seve u Knjaževcu poručila: Želim dete! (FOTO/VIDEO)

Severina je koncertom u Strumici, pred više od 50 000 ljudi, potvrdila status najveće regionalne zvezde. Upravo tim koncertom završila je i svoju do sada najposećeniju letnju turneju - svi koncerti gde je nastupala, od Slovenije do Makedonije, na službenim stranicama klubova i gradova su proglašeni koncertima sezone.

Sledeći Severinin koncert biće u Leskovcu krajem ovog meseca, a potom sledi turneja po Nemačkoj i Skandinaviji u septembru.

Ovi uspešni koncerti odličan su uvod u zimsku turneju, koju Severina planira po svim Arenama u regiji, a koja će, prema najavama, uključivati najveću i najbolju produkciju, čak i bolju od turneje ''Dobrodošao u klub'', koju je u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Skopju, Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Sarajevu i Varaždinu videlo preko 250 hiljada ljudi.

Foto Vacev GjorgiFoto Vacev GjorgiPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miko

22.08.2019. 03:44

Jedno smeće pritvorili,drugo se pojavilo,ako ih šiptari ne satru ovaj šund oće sigurno.

BOGDAN

22.08.2019. 07:13

NA KOJI ONA JEZIK PJEVA SEVERNIM MAKEDONCIMA I KAKO ONI MOZE DA UZIVAJU U PESME JEZIKOM KOJI SEVERNOMAKEDONCI NE RAZUMEJU.