SUZE SU MI SAME TEKLE KAD SAM VIDELA DECU: Ispovest Marine koje je imala tri teške operacije u Nemačkoj

Z. GLIGORIJEVIĆ

01. 09. 2020. u 15:00

KADA sam posle tri meseca i tri teške operacije u Univerzitetskoj klinici u Erlangenu u Nemačkoj zagrlila decu, suze su mi same tekle.

СУЗЕ СУ МИ САМЕ ТЕКЛЕ КАД САМ ВИДЕЛА ДЕЦУ: Исповест Марине које је имала три тешке операције у Немачкој

Privatna arhiva

Bila sam neizmerno srećna. Njihovi zagrljaji, puni topline i iskrene ljubavi, učinili su da zaboravim čak i bolove. Anđela i Mihajlo ne odvajaju se od mene ni sekund. Spavamo zajedno zagrljeni. Mihajlo, kome je uskoro osmi rođendan, kaže da mu je najveći poklon što sam ponovo sa njim, a dve godine starija Anđela često zaplače i snažno me zagrli. Suprug Vukašin kaže da ne treba ništa da radim po kući, već samo da budem uz decu.

Ovako nam je Marina Bogosavljević (35) iz Lapova opisala susret sa ukućanima posle povratka iz Erlangena, gde joj je u kičmenu moždinu ugrađen trajni pejsmejker za stimulaciju nerava, teško oštećenih prilikom ginekološke operacije 2018. u KC Kragujevac.

- Osećanja su mi još pomešana, jer ne mogu da verujem da sam izlečena nakon tri godine paklenih muka. Sad me čeka dug i težak period oporavka. Profesor Macel, koji me je operisao, rekao mi je da uvek postoji mogućnost da se nešto iskomplikuje i da moram biti oprezna. Ali, zahvalna sam što sam vraćena u život - kaže ova hrabra žena.

ZAHVALNOST ZBOG DONACIJA

ZA odlazak na operacije koje su uspešno okončane, neizmerno je zahvalna Ministarstvu zdravlja koje je uplatilo 14.480 evra, Udruženju za pomoć osobama s invaliditetom "Zora-Lapovo", koje je sakupilo 8.000 evra, jednoj fondaciji i čitaocima "Novosti" jer je zahvaljujući tim donacijama mogla da ode na lečenje u Nemačku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega