OTVORENE PRIJAVE ZA BATTLE OF MINDS: Rok za registraciju je 13. jun

V.N.

02. 06. 2021. u 06:00

PRIJAVE za takmičenje Battle of minds su otvorene, a rok za registraciju je 13. jun.

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА BATTLE OF MINDS: Рок за регистрацију је 13. јун

Foto Arhiva

Zadatak učesnika je da osmisle originalnu i inovativnu poslovnu ideju iz četiri različite oblasti, a jedna od njih je oblast poslovne kulture.

Ovo takmičenje svake godine mladim i talentovanim osobama daje mogućnost za sticanje prakse i osvajanje vrednih novčanih fondova za dalji razvoj najboljih inovativnih ideja.

* * * * * * *

Programiraj svoj uspeh

PRIVREDNA komora Srbije (PKS) i Fondacija "Petlja“, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, raspisuju konkurs "Programiraj svoj uspeh“ namenjen učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola i njihovim nastavnicima-mentorima, za izbor najboljih primera projektne nastave iz Informatike i računarstva u ovoj školskoj godini.

Na konkurs, od 13. maja do 11. juna, mogu da se prijave školski timovi koje čine nastavnik-mentor i jedan do pet učenika sedmog ili osmog razreda osnovne škole iz Srbije. Prijavu na konkurs podnosi nastavnik-mentor.

Prijavljivanje je onlajn: konkurs.pks.rs

* * * * * * *

Poziv za takmičenje za najbolju ideju

MINISTARSTVO privrede poziva sve zainteresovane da se do 16. juna prijave za učešće na evropskom Takmičenju za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva – European Enterprise Promotion Awards (EEPA).

Reč je o iicijativi Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope. Sve informacije i dokumentacija mogu se naći na sajtu Ministarstva privrede.

* * * * * * *

ID kartice za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti

PRIVREDNA komora Srbije pokrenula je novu uslugu izdavanja identifikacionih kartica posrednicima u prometu i zakupu nepokretnosti, kako bi se  povećala zaštita na tom tržištu i unapredilo poštovanje pravila struke i etičnosti u poslovanju.

Posrednici podnose zahtev za izdavanje identifikacione kartice posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti na portalu ePKS, uz prethodnu registraciju kvalifikovanim elektronskom sertifikatom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!