MILENKO JOVANOV O NAJNOVIJIM IZJAVAMA ĐILASA: "On vređa, laže, izmišlja, preti - to ga neće osloboditi odgovornosti za sve što je radio"

Novosti onlajn

22. 05. 2021. u 14:48

MILENKOV Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oštro je reagovao na najnovije izjave Dragana Đilasa.

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ О НАЈНОВИЈИМ ИЗЈАВАМА ЂИЛАСА: Он вређа, лаже, измишља, прети - то га неће ослободити одговорности за све што је радио

Foto: Arhiva

NJegovo saopštenje prenosimo u celosti: 

"Dragan Đilas je sve nervozniji i svoju nervozu i bes sve češće pokazuje javno. Tri su razloga za to.

Prvi razlog je taj što je razotkriveno kako se obogatio i kako je postao milioner nakon samo nekoliko godina na vlasti, ali i kako su pare iznošene iz Srbije i sakrivane na računima od Mauricijusa i Hong Konga, do Moldavije i Bosne i Hercegovine i što je došlo vreme da se za to odgovara.

Drugi je razlog što je njegov biznis sa Šolakom u ozbiljnoj krizi. Gube korisnike u svim državama u kojima rade, prihodi se smanjuju, dugovi povećavaju i pitanje je samo kada će taj balon da pukne.

I treći razlog je taj što se približavaju izbori i novo suočavanje Đilasa sa građanima koje godinama laže da Vučić samo što nije pao i da on, a ne Vučić, ima podršku građana, iako mu sve stranke kojima upravlja u zbiru imaju i više nego jadan rejting.

Budući da nijedan razlog svog besa i nervoze nije u stanju da reši svojim genijalnim mašinskim mozgom, a izgleda da ni terapije za kontrolu i obuzdavanje besa ne pomažu, Đilas vređa, laže, izmišlja, preti... To mu, međutim, neće rešiti nijedan od navedenih problema, a posebno ga neće izuzeti od odgovornosti za sve što je radio."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)