SANDRA BOŽIĆ OŠTRO ISKRITIKOVALA ĐILASA: Srbija nezaustavljivo ide napred pod vođstvom predsednika Vučića

Novosti online

22. 05. 2021. u 14:01

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Sandra Božić oštro je reagovala na najnovije napade Dragana Đilasa na predsednika Srbije.

САНДРА БОЖИЋ ОШТРО ИСКРИТИКОВАЛА ЂИЛАСА: Србија незаустављиво иде напред под вођством председника Вучића

Foto: Pink TV printskrin

- Želja Dragana Ðilasa za ponovnim otimanjem novca građana Srbije zaista je prešla sve granice- ocenila je danas član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Povodom uvreda koje je, u najnovijem intervjuu uputio na račun predsednika Srbije, Sandra Božić je rekla da Ðilas na svojim "ličnim medijima" jasno iscrtava metu na čelo i direktno ugrožava život Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.


Sandra Božić smatra da, sa rezultatima koje Srbija niže svakodnevno, raste Ðilasova nemoć.

Ona je istakla da Srbija nezaustavljivo ide napred i pod vođstvom predsednika Vučića, napredak koji Srbija pravi odzvanja ne samo Evropom nego i čitavim svetom.

Prema njenim rečima, potpuna nemoć pred rezultatima Aleksandra Vučića, najbolje se vidi na svakoj konferenciji za novinare koju Đilas održi, pošto, kako je dodala, između svake druge rečenice uđe u raspravu sa novinarima, navodi se u saopštenju Službe za informisanje SNS.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!