(UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) Teroristi OVK snimali se dok stoje na telima ubijenih srpskih vojnika na Košarama (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 14:33

NA Jutjub kanalu FM Images Albania postavljen je snimak, a na osnovu koga će se tražiti pretraživanje potencijalne grobnice srpskih vojnika na Košarama. Kao nestali se vode šest srpskih vojnika i jedan ruski dobrovoljac.

(УЗНЕМИРУЈУЋ СНИМАК) Терористи ОВК снимали се док стоје на телима убијених српских војника на Кошарама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimku se vide pripadnici OVK kako stoje na telima ubijenih srpskih vojnika na Košarama i kopaju raku u koju ih ubacuju.

Ovaj snimak je Komisija za nestala lica, na čijem je čelu Veljko Odalović, predala Prištini i očekuje se da bi pretraživanje potencijalne grobnice srpskih vojnika na Košarama trebalo da počne vrlo brzo. Među nestalim licima na KIM se vodi i šest vojnika sa Košara, čija se sudbina ne zna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mad Max

18.05.2021. 14:49

Na Karauli sam proveo lepih 7 meseci,ako izuzmemo koju akciju u kojoj smo izdominirali,lepe uspomene sve do 9.4.99 . Tada je počeo pakao i ozbiljno rokanje. Ta 2 dana dok nam nije došla pomoć uspeli smo vešto da prikažemo kao da nas je 3 puta više i naleteli su na par naših zaseda i tu su se uplašili da krenu dalje. Kasnije šta je bilo ,bilo je. 125 MB je dao najviše žrtava gore,mi smo poznavali teren odlično,njima se na žalost desilo da po magli zalutaju medju njih i tu je bilo zarobljavanja,mi smo imali momka iz naših redova koji nije mogao da bude izvučen,tek negde nakon koju godinu KFOR je na osnovu DNK analize predao telo roditeljima. Nadam se da će i ostatak boraca,naše braće da nađe mir ,kao i njihovi najbliži. PEZOS