VUČIĆEVE POTRESNE REČI ODJEKNULE NARODNIM POZORIŠTEM: Srpske žrtve su svete jer su one kao i Hrist - žrtvena jagnjad!

Novosti onlajn

09. 05. 2021. u 21:04

SVEČANA akademija povodom Dana pobede nad fašizmom počela je večeras u Narodnom pozorištu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ВУЧИЋЕВЕ ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ОДЈЕКНУЛЕ НАРОДНИМ ПОЗОРИШТЕМ: Српске жртве су свете јер су оне као и Христ - жртвена јагњад!

Foto: Printscreen

Vučić je obraćanje počeo "Krvavom bajkom". Predsednik je upozorio na pokušaje revizije istorije.

Predsednik je podsetio na mnoga mesta stradanja srpskog naroda za vreme II svetskog rata, ali je rekao da je nemoguće nabrojati sva i da ne želi da govori o broju ubijenih.

On je podsetio i na pokatoličavanje i proterivanje srpskog naroda.

- Srpske žrtve su svete jer su one kao i Hrist, žrtvena jagnjad - rekao je predsednik.

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Stevan

09.05.2021. 22:48

Srbija je kroz vekove pokazala da ne trpi diktaturu i nepravdu, krvavo plaćala svoju slobodu ali se na kraju za nju i izborila. Tako je bilo tako će i biti.

Ivana

09.05.2021. 22:51

Srbija će zahvaljujući predsedniku Vučiću raditi na očuvanju mira i stabilnosti. Niko više ne može da gazi po narodu u Crnoj Gori. Hvala na svemu što radite za budućnost.

Natalija

09.05.2021. 23:19

Istina je ono za sta cemo se uvek boriti i podrzavati, ono sto gradjani Srbije zasluzuju. Dan pobede nad fasizmom slavimo sa ponosom jer se pristojna Srbija stidi fasistickog i bilo kog drugog nasilnickog ponasanja.

Natalija

09.05.2021. 23:20

Mi smo ti koji su istinu uvek govorili - i kada nam je išla u prilog, i kada to nije bio slučaj! Kao poštena nacija koja je doživela stravična stradanja nismo zaboravili svu nepravdu koja nam je pričinjena, i zato ćemo nastaviti da negujemo tradiciju sećanja današnjeg dana!