VUČIĆ SUTRA SA HANDKEOM: Predsednik nobelovcu uručuje Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena

Tanjug

08. 05. 2021. u 12:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa istaknutim austrijskim piscem Peterom Handkeom, kome će uručiti Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena.

ВУЧИЋ СУТРА СА ХАНДКЕОМ: Председник нобеловцу уручује Орден Карађорђеве звезде првог степена

Foto: Printskrin

Vučić će se sa Handkeom, dobitnikom Nobelove nagrade za književnost, sastati u 12.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata, saopštila je pres služba predsednika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Mišo Peć

08.05.2021. 18:40

Kada dam podršku predsedniku za dodelu priznanja Handkeu vi to i objavite,ali kada komentarišem da Srbija nikada nesme ni metar Kosovskometohijske zemlje da prizna kao nezavisno Kosovo to vi neobjavite,niste korektni.

Ivana

08.05.2021. 18:54

Hvala našem predsedniku Vučiću koji zaista radi savršeno za našu državu i naše građane. Hvala što želi da nagradi svakog čoveka koji piše dobro o Srbima i koji voli Srbiju.

Dosta je vaseg terora i lazi

08.05.2021. 19:04

Zivjeo ti nama srbski prijatelju gospodine Handke jos naj manje sto godina Rijetko pametna odluka, ovom velikom srbskom prijatelju treba svake godine dodijeliti orden. a znam da ce uskoro ovdje mnogo komentara stici iz muslimanske federacije pa i za njih imam nesto sa youtube da cuju i pogledaju i uzivajte isto koliko sam i ja. Šeik Imran Nazar Hosein odgovara bosanki narikaci u vezi Srebrenice, ima prevod na srbskom jeziku https://www.youtube.com/watch?v=Te_GwNFKviU