EKSPERT za bezbednost Dževad Galijašević ocenio je da je najava Hrvatske da će praviti bazu na Kosovu i Metrohiji udar na regionalnu stabilnost i međudržavne odnose.

Komentari (11)

prellee

07.05.2021. 21:46

Greška Zapada je podrška Hrvatskoj i sad kao Hrvatska nešto rješava. Šta HR može da riješi, šta Hrvatska želi osim nestabilnosti i stvaranja sukoba...Zapad će platiti tu grešku visoko, naročito sponzor Hrvatske, Njemačka.

BG 1955

08.05.2021. 01:18

Samo da nadopunim gospodina Galijasevica u nabrajanju dokaza da fasizam nije pobedjen. U svezem secanju nam je skup u Parizu sa obelezavanja "Sto godina od zavrsetka Velikog rata". U prvom redu na tom Skupu stajao je predstavnik naroda koji je naneo najvece zlo celom ljudskom rodu u istoriji. Toj ceremoniji prisustvovao je predsednik Srbije kao predstavnik srpskog naroda, naroda koji je stradao kao ni jedan drugi, prakticno prepolovljen, njega se salje u "magarecu klupu". Gospodine Galijasevicu, moj naklon do zemlje.

nekonebitan

08.05.2021. 10:52

Treci rajh nije pobedjen samo su se tvorci pregrupisali i cekali svoj trenutak a to govore dogadjaji poslednjih 30 godina. Nemacka uopste ne bi smela da ucestvuje u ratovima ali je u okviru NATO ipak po treci put napala Srbe, bombardovala srpski narod i nasu zemlju sobe strane Drine, okuprala juznu pokrajinu. Ustastvo nije samo ideologija i mrznja vec hrvatska religija, oni ustastvo smatraju prvim stubom hrvatske drzave a to se videlo devedesetih, uz podrsku starih zaveznika, pre svega nemaca. Nemci su postigli sve o cemu je Hitler sanjao, razbili SSSR, SFRJ, okupirali evropu, ojacali ekonomski, vojno i politicki, podredili su druge narode evrope da rade za njih po ceni koju oni odrede, eksploatisu siromasnije i manje zemlje. Znaci, drugi svetski rat jos uvek nije zavrsen a treci je odavno u pripremi, pre bi se usudio reci da je u toku. Tito je cinio sve da smanji broj Srba da smanji srpske zemlje pa je hrvatima poklonio krajinu, Dalmaciju, Slavoniju, Baranju deo BiH je tako raselio da tamo gde muslimani i hrvati nikad nisu ziveli, danas su vecina. Danasnje muke srpskog naroda jesu upravo posledica nemackog odnosa do nas i titove osvete. Ipak je on bio poslednji vladar Habzburske monarhije.

Nemanja

08.05.2021. 13:24

Veoma tacna analiza nase situacije ali uopste situacije u svetu. Svi su svesni toga medjutim niko nema petlje to da kaze. Sve dok neko ne povuce obarac i pocne majstorica poske 1:1 u svetskim ratovima.