FAŠIZAM NA BALKANU NIJE PORAŽEN: Širenje Albanaca i ustaški mentalitet Hrvatske dokazuju tu tvrdnju (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2021. u 20:04

EKSPERT za bezbednost Dževad Galijašević ocenio je da je najava Hrvatske da će praviti bazu na Kosovu i Metrohiji udar na regionalnu stabilnost i međudržavne odnose.

ФАШИЗАМ НА БАЛКАНУ НИЈЕ ПОРАЖЕН: Ширење Албанаца и усташки менталитет Хрватске доказују ту тврдњу (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin

U programu TV Pink Novo Jutro dodao je i da je to udar na bezbednost samog samoproglašenog Kosova. Pa u nastavku ukazao:

- To nije zato što je Hrvatska bitna, budući da je ona evropski prosjak i zadnja evropska država, pored Bugarske, te ne predstavlja nikog i ništa. Ona na ovakvim merama i učešćem u ovakvim politikama hrani svoj ustaški mentalitet i neoustašku agendu, budeći neoustaške ambicije - naglasio je Galijašević.

On je dodao da Hrvatska nije samostalna i ovakve radnje ne radi iz svoje pameti. Da, tako hrani svoju srbofobiju, ali da iza ovoga stoje pokrovitelji koji nas pred 9. maj - dan pobede nad fašizmom - podsećaju da fašizam nije poražen.

- Na Balkanu smo izgubili Drugi svetski rat i valjda to vidimo posle 70 godina. Šta su relikti Drugog svjetskog rata i Hitlerove politike na Balkanu? Velika Albanija! Da li imamo priče o "velikoj Albaniji" i priče zapadnih sila da se ona uspostavi. Drugi relikt je NDH! Ustaška Hrvatska. Da li to imamo na delu? Imamo to na delu! Još samo da Bugari otvoreno zatraže deo Makedonije, pa da shvatimo da je cela priča o Titu i partizanima bila laž. Mi smo taj rat od nacista definitivno izgubili - poručio je Galijašević.

On ističe i da je Ukrajina je nacistička, kao i da su pribaltičke zemlje nacističke. 

- Pogledajte sve države koje su navodno izgubile rat - Nemačka je ponovo najmoćnija u Evropi. Francuzi su ponovo poltroni Nemačke. "Petenova vlada" sedi u Parizu. Britanci su pobegli na svoje ostrvo i ponekad nam pošalju svoje specijalne jedince da nam bude još gore, da slučajno ne primete da Rusi izviruju ili žele nešto da rade i da nas još više okrenu da mrzimo Nemce - da nam bude što teže i da u nekom budućem odmeravanju budemo instrumenti britanskih interesa na Balkanu - zaključio je Galijašević.

(Fakto.org)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri