FAŠIZAM NA BALKANU NIJE PORAŽEN: Širenje Albanaca i ustaški mentalitet Hrvatske dokazuju tu tvrdnju (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2021. u 20:04

EKSPERT za bezbednost DŽevad Galijašević ocenio je da je najava Hrvatske da će praviti bazu na Kosovu i Metrohiji udar na regionalnu stabilnost i međudržavne odnose.

ФАШИЗАМ НА БАЛКАНУ НИЈЕ ПОРАЖЕН: Ширење Албанаца и усташки менталитет Хрватске доказују ту тврдњу (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin

U programu TV Pink Novo Jutro dodao je i da je to udar na bezbednost samog samoproglašenog Kosova. Pa u nastavku ukazao:

- To nije zato što je Hrvatska bitna, budući da je ona evropski prosjak i zadnja evropska država, pored Bugarske, te ne predstavlja nikog i ništa. Ona na ovakvim merama i učešćem u ovakvim politikama hrani svoj ustaški mentalitet i neoustašku agendu, budeći neoustaške ambicije - naglasio je Galijašević.

On je dodao da Hrvatska nije samostalna i ovakve radnje ne radi iz svoje pameti. Da, tako hrani svoju srbofobiju, ali da iza ovoga stoje pokrovitelji koji nas pred 9. maj - dan pobede nad fašizmom - podsećaju da fašizam nije poražen.

- Na Balkanu smo izgubili Drugi svetski rat i valjda to vidimo posle 70 godina. Šta su relikti Drugog svjetskog rata i Hitlerove politike na Balkanu? Velika Albanija! Da li imamo priče o "velikoj Albaniji" i priče zapadnih sila da se ona uspostavi. Drugi relikt je NDH! Ustaška Hrvatska. Da li to imamo na delu? Imamo to na delu! Još samo da Bugari otvoreno zatraže deo Makedonije, pa da shvatimo da je cela priča o Titu i partizanima bila laž. Mi smo taj rat od nacista definitivno izgubili - poručio je Galijašević.

On ističe i da je Ukrajina je nacistička, kao i da su pribaltičke zemlje nacističke. 

- Pogledajte sve države koje su navodno izgubile rat - Nemačka je ponovo najmoćnija u Evropi. Francuzi su ponovo poltroni Nemačke. "Petenova vlada" sedi u Parizu. Britanci su pobegli na svoje ostrvo i ponekad nam pošalju svoje specijalne jedince da nam bude još gore, da slučajno ne primete da Rusi izviruju ili žele nešto da rade i da nas još više okrenu da mrzimo Nemce - da nam bude što teže i da u nekom budućem odmeravanju budemo instrumenti britanskih interesa na Balkanu - zaključio je Galijašević.

(Fakto.org)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

prellee

07.05.2021. 21:46

Greška Zapada je podrška Hrvatskoj i sad kao Hrvatska nešto rješava. Šta HR može da riješi, šta Hrvatska želi osim nestabilnosti i stvaranja sukoba...Zapad će platiti tu grešku visoko, naročito sponzor Hrvatske, Njemačka.

BG 1955

08.05.2021. 01:18

Samo da nadopunim gospodina Galijasevica u nabrajanju dokaza da fasizam nije pobedjen. U svezem secanju nam je skup u Parizu sa obelezavanja "Sto godina od zavrsetka Velikog rata". U prvom redu na tom Skupu stajao je predstavnik naroda koji je naneo najvece zlo celom ljudskom rodu u istoriji. Toj ceremoniji prisustvovao je predsednik Srbije kao predstavnik srpskog naroda, naroda koji je stradao kao ni jedan drugi, prakticno prepolovljen, njega se salje u "magarecu klupu". Gospodine Galijasevicu, moj naklon do zemlje.

nekonebitan

08.05.2021. 10:52

Treci rajh nije pobedjen samo su se tvorci pregrupisali i cekali svoj trenutak a to govore dogadjaji poslednjih 30 godina. Nemacka uopste ne bi smela da ucestvuje u ratovima ali je u okviru NATO ipak po treci put napala Srbe, bombardovala srpski narod i nasu zemlju sobe strane Drine, okuprala juznu pokrajinu. Ustastvo nije samo ideologija i mrznja vec hrvatska religija, oni ustastvo smatraju prvim stubom hrvatske drzave a to se videlo devedesetih, uz podrsku starih zaveznika, pre svega nemaca. Nemci su postigli sve o cemu je Hitler sanjao, razbili SSSR, SFRJ, okupirali evropu, ojacali ekonomski, vojno i politicki, podredili su druge narode evrope da rade za njih po ceni koju oni odrede, eksploatisu siromasnije i manje zemlje. Znaci, drugi svetski rat jos uvek nije zavrsen a treci je odavno u pripremi, pre bi se usudio reci da je u toku. Tito je cinio sve da smanji broj Srba da smanji srpske zemlje pa je hrvatima poklonio krajinu, Dalmaciju, Slavoniju, Baranju deo BiH je tako raselio da tamo gde muslimani i hrvati nikad nisu ziveli, danas su vecina. Danasnje muke srpskog naroda jesu upravo posledica nemackog odnosa do nas i titove osvete. Ipak je on bio poslednji vladar Habzburske monarhije.

Nemanja

08.05.2021. 13:24

Veoma tacna analiza nase situacije ali uopste situacije u svetu. Svi su svesni toga medjutim niko nema petlje to da kaze. Sve dok neko ne povuce obarac i pocne majstorica poske 1:1 u svetskim ratovima.